Gå til indhold

Ane Svane Bentin

Kunde- og patientservicechef

1504231-Hejmdal-5561-Edit-WEBJeg har en baggrund som psykolog, cand.psych., som jeg blev uddannet fra Københavns Universitet i 2009. Jeg blev ansat på Hejmdal i 2015.

Efter min uddannelse har jeg været beskæftiget i det private erhvervsliv med kvalitetssikring, coaching samt undervisning af medarbejdere. Jeg har også stiftet bekendtskab med konsultativt psykologarbejde hos Dansk Politi og administrativt IT-arbejde.

Som kunde- og patientservicechef hos Hejmdal Privathospital fokuserer jeg især på serviceoptimering, kunde- og patienttilfredshed og kommunikation.

Overskriften for mit daglige arbejde er, at kunder og patienter hos Hejmdal får en helhedsorienteret, tryg oplevelse og at sikre, at de patientsikkerhedskritiske standarder er høje og velovervejede. Gennem fx patienttilfredshedsmålinger og anden kontinuerlig kvalitetssikring er det mit arbejde at afdække, hvad og hvor Hejmdal er og udstikke kursen for Hejmdals udvikling.

Jeg er meget interesseret i at modtage tilbagemeldinger og gode ideer, så du er altid velkommen til at kontakte mig:

E-mail: asb@hejmdal.dk
Mobil: +45 27 21 14 44