Gå til indhold

Nyheder

Januar 2017

Det sker på Hejmdal lige nu

Vi skriver nu 2017 – et nyt spændende år har taget sin begyndelse. 2016 var et godt og travlt år for Hejmdal Privathospital. 2016 blev blandt andet året, hvor vi fik lagt sidste hånd på en længe ventet opdatering af vores registrering af ydelser. Vi har også besluttet, at der skal et nyt domicil til, for at kunne huse de mange kapaciteter og engagementer, vi har på Hejmdal. Og sidst men ikke mindst har vi budt en stribe nye medarbejdere velkommen.

Opdatering af registreringer

Vi har længe været i gang med at forfine og tilpasse vores system for registrering af ydelser. Det tidligere system havde mange år på bagen, og trængte derfor til at blive kigget efter i sømmene. Det nye registreringssystem indebærer en større grad af gennemsigtighed og at registreringer bliver mere præcise og giver endvidere en større grad af brugervenlighed for vores behandlere. Det er win/win.

Ny adresse i det kommende år

Hejmdal skal flytte. Vi vil indenfor overskuelig tid rykke til nye og mere tidssvarende lokaler, hvor der er bedre plads til at udfolde vores virke indenfor psykiatrien. Det har været en svær og hård beslutning, da mange af vores patienter og medarbejdere holder meget af den smukke og statelige bygning, vi har haft til huse i, siden Hejmdal blev dannet. Vi holder endnu kortene tæt til kroppen, men vi glæder os meget til at kunne informere nærmere om vores nye adresse.

Personale

I 2016 er vores personalestab på Hejmdal blevet udvidet. Vi har ansat yderligere en børnepsykiater, flere psykologer på både børne- og voksenområdet samt yderligere en sygeplejerske såvel som udvidet administrationen med nye medarbejdere.

Vores nye kolleger er at finde på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om dem. Vi har budt Emilly, Hilde, Laura, Majken, Robin og Susanne velkommen i løbet af 2016 såvel som knyttet nogle af vores konsulenter endnu tættere til Hejmdal

De glæder sig alle til at samarbejde med jer her i det nye år.

Vi ser frem til et begivenhedsrigt 2017, hvor vi blandt andre byder Sundhedsstyrelsen velkommen som samarbejdspartner. Vi håber, året vil blive lige så godt som det forrige også for jer.

Med venlig hilsen

Hejmdal Privathospital

 

426x224