Gå til indhold

Medicin og recepter

Bestilling af medicin og telefontid

Det er gratis at bestille recepter på Hejmdal – vi beder dog om, at følgende respekteres:

 

Der kan KUN bestilles medicin via www.lægevejen.dk eller ved en konsultation på Hejmdal.


Hejmdal er registreret under typen ‘privathospital’ på www.lægevejen.dk:

  1. computer (1)Vælg ”Tilmeld klinik” (lille blå boks, der fremgår på forsiden, når man er logget ind)

  2. I ”Vælg type af læge du leder efter” vælges ’Privathospital’

  3. I ”Vælg region” vælges Region Hovedstaden.

  4. I ”Vælg klinik” er Hejmdal Privathospital nu den eneste mulighed, hvor man skal trykke på +’et og efterfølgende ”Tilmeld klinik”


• Der kan kun bestilles medicin, der allerede er ordineret af lægen, i samme doser og i samme antal som sidst.

• En bestilling af medicin ekspederes normalt inden for tre hverdage. Skriv derfor i god tid – og hav gerne et lille depot af medicin derhjemme, så du altid har til nogle dage.

• NB: for børn og unge er det barnets/den unges CPR-nummer, der skal anvendes til at oprette en profil på www.lægevejen.dk – ikke forældres.

• Hvis du bruger receptmodulet på www.lægevejen.dk, får du en mailkvittering, når recepten er sendt til apoteket.

• Hejmdal kan hjælpe med at søge medicintilskud mod et gebyr, da dette ligger udenfor Hejmdal.

• Der kan på intet tidspunkt bestilles medicin via vores telefon.
Såfremt du løber tør for medicin og har akut behov for medicin, kan du i stedet henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Har du behov for vejledning til – eller ændringer i – medicin, henviser vi til, at du bestiller en tid til konsultation på tlf.nr. 36 16 05 00.

• Hvis du har behov for hjælp til at bestille medicin eller til at oprette dig på lægevejen, er du velkomme til at ringe til os på tlf.nr. 36 16 05 00 mellem 09.00-15.00 mandag til fredag, så guider vi gerne. Dette gælder naturligvis også forældre til patienter.


telefon

Mandag og fredag er telefonkonsultationen åben fra kl. 10.00-11.00, og vil være betjent af vores dygtige sygeplejersker Lisbeth B. Olsen eller Hilde Oskarsen. Telefonkonsultationen kan ikke erstatte en almindelig konsultation, og kan ikke benyttes af voksne patienter, der i stedet henvises til at bestille en tid til en almindelig konsultation.

Det er muligt at bestille en medicinkontrol hos en af vores sygeplejersker ved at ringe til vores sekretariat på tlf.nr.: 36 16 05 00


Medicingodkendelse

Medicingodkendelser udføres mandag, onsdag og fredag i løbet af ugen.

Husk derfor evt. at bestille i god tid eller hvis nøden er stor at kontakte egen læge eller vagtlæge.


Melatonin-recepter

Når vi sætter nye patienter i gang med melatonin, udskriver vi den første recept og informerer om, at man fremover skal henvende sig til egen læge om denne medicin. Egen læge får via e-mail fra vores journal besked om, at melatonin er sat i gang.


Fælles Medicinkort: FMK

Fælles Medicinkort giver borgere og sundhedspersonale adgang til oplysninger om borgernes medicin. Formålet med kortet er at forhindre fejlmedicinering. Se mere ved at klikke på dette link.