Gå til indhold

Udredningspakke for voksne med ADHD / ADD

Vi tilbyder voksne privatbetalende kunder en udredningspakke, som involverer to psykiatersamtaler og en opmærksomhedstest for at stille pålidelige diagnoser på ADHD hos voksne.

Forløb i undersøgelsen:

• En samtale med psykiater med gennemgang af livshistorie, symptomer, og evt. tidligere behandling. Der bruges spørgeskemaer ved behov.

• En computerbaseret opmærksomhedstest (TOVA) hos psykolog.

• Diagnostisk interview

• En tilbagemeldende samtale med psykiateren, hvor der konkluderes, om der er tale om ADHD eller evt. ADD, og hvor der gives råd for eventuel fremtidig behandling.

Testning og tilbagemelding kan foregå samme dag.

Ægtefæller, forældre eller ældre børn kan deltage i dele af samtalerne. Det er især en fordel ved tilbagemeldingen.

Pris: kr. 13.800,-

Ønsker du at læse mere om diagnosen ADHD, kan du klikke her.

Hvorfor blive udredt som voksen?

Hvorfor skal man have en diagnose for vanskeligheder, man måske har oplevet hele livet? Det er ikke noget, man skal. Man kan dog i mange tilfælde få en bedre forståelse af sig selv og de problemer, man har eller har haft. Det kan bedre livssituationen i parforhold eller i forhold til uddannelse eller job. Der kan ske inddragelse af ens familie, således at f.eks. ægtefæller eller børn kan få en bedre forståelse for, hvordan man fungerer.

Der kan være mulighed for, at man kan få hjælp til sit studium (feks. udvidet SU, så man undgår at tage erhvervsarbejde ved siden af studiet), eller man kan kontakte socialforvaltningen med en diagnose, hvis man på en eller anden måde har problemer med at finde eller fastholde et job.