VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Udredning voksne ADHD / ADD | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Udredningspakke ADHD / ADD

Vi tilbyder voksne privatbetalende kunder en udredningspakke til afklaring af ADHD/ ADD.

Udredningspakken involverer en indledende samtale, diagnostisk interview og psykologisk testning samt tilbagemelding til afklaring af ADHD/ ADD. Udredningspakken indeholder også en erklæring.

Forløb i undersøgelsen:

  • En samtale med psykiater/ specialpsykolog i psykiatri med gennemgang af livshistorie, tidligere og aktuelle symptomer, og evt. tidligere behandling. Der bruges spørgeskemaer ved behov.
  • Diagnostisk interview
  • En computerbaseret opmærksomhedstest (TOVA) hos psykolog.
  • En tilbagemeldende samtale med psykiater/ specialpsykolog i psykiatri hvor der konkluderes, om der er tale om ADHD/ ADD og hvor der gives råd for eventuel fremtidig behandling.

Testning og tilbagemelding kan foregå samme dag.

Ægtefæller, forældre eller ældre børn kan med fordel deltage i den indledende samtale og tilbagemeldingen.

Udredningen afsluttes med en erklæring der fremsendes via e-boks.

Pris: se gældende prisliste her

Ønsker du at læse mere om diagnosen ADHD, kan du klikke her.

Hvorfor blive udredt som voksen?

Hvorfor skal man have en diagnose for vanskeligheder, man måske har oplevet hele livet? Det er ikke noget, man skal. Man kan dog i mange tilfælde få en bedre forståelse af sig selv og de problemer, man har eller har haft. Det kan bedre livssituationen i parforhold eller i forhold til uddannelse eller job. Der kan ske inddragelse af ens familie, således at f.eks. ægtefæller eller børn kan få en bedre forståelse for, hvordan man fungerer.

Der kan være mulighed for, at man kan få hjælp til sit studium (feks. udvidet SU, så man undgår at tage erhvervsarbejde ved siden af studiet), eller man kan kontakte socialforvaltningen med en diagnose, hvis man på en eller anden måde har problemer med at finde eller fastholde et job.