VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Ane Svane Kvalitetschef | HR | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Ane Svane

Kvalitetschef | HR

Ane1

Kvalitet i bred forstand er overskriften for mit daglige arbejde som kvalitetschef på Hejmdal Privathospital, hvor jeg har været ansat siden april 2015.
Med baggrund i min uddannelse som psykolog og efterfølgende administrative kurs er det min opgave at sikre en helhedsorienteret, tryg oplevelse for både patienter, kunder og medarbejdere. Jeg arbejder bl.a. med akkreditering, arbejdsmiljø, procesoptimering, patienttilfredshed og mange andre opgaver, hvor jeg løbende fremmer og udvikler kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau.

Du kan også møde mig i Hejmdals sekretariat, hvor jeg hjælper til i travle perioder, og hvor det betyder meget for mig at give hver patient og deres pårørende en rar og kompetent oplevelse over telefon, mail eller i venteværelset.

Samtidig udgør jeg også Hejmdals HR og står i den forbindelse for jobopslag, rekruttering, jobsamtaler, udvælgelse, kontrakter og introforløb. Jeg udgør i forlængelse heraf den ene halvdel af Hejmdals arbejdsmiljøorganisation. Personalejura og psykisk arbejdsmiljø er blandt mine helt store interesseområder. Kvalitet er også en afgørende værdi i mit HR-og AMR-arbejde, da jeg altid gerne vil gøre mere og bedre både eksternt og internt.

Jeg fungerer desuden som Data Protection Officer (DPO) på Hejmdal. Det betyder, at jeg er databeskyttelsesrådgiver og hjælper med, at Hejmdal efterlever de databeskyttelsesretlige regler. Jeg står til disposition for både patienter/ pårørende, medarbejdere, Datatilsynet samt øvrige i forhold til persondata. Læs mere om persondata på Hejmdal her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

E-mail: asb@hejmdal.dk
Mobil: 27 21 14 44