VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Arrangementer | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold
  • ÅBEN TELEFONKONSULTATION ER AFLYST D. 12.12. GRUNDET MØDE. DU KAN I STEDET RINGE I MORGEN D. 13.12. MELLEM KL. 10-11.

Arrangementer

Kom til spændende og lærerige arrangementer på Hejmdal Privathospital

Hejmdal Privathospital afholder løbende spændende arrangementer for både forældre, familier, fagpersoner og øvrige interessenter.

Tilmelding

Tilmelding til arrangement foregår via e-mailadressen tilmelding@hejmdal.dk – hvor du venligst bede oplyse, hvilket arrangement, du ønsker at tilmelde dig samt antal deltagere.

Program vinter 2019/2020


Bivirkninger i psykoterapi

Mandag d. 9/12 kl. 15.00-17.30 for psykologer, interne som eksterne, og interne læger.

Sebastian Simonsen, psykolog, PhD, seniorforsker, Forskningsenhed og amb. for personlighedsforstyrrelser, Stolpegård holder spændende oplæg på Hejmdal Privathospital om:

Bivirkninger i psykoterapi

Der er i stigende grad fokus på, at psykoterapi ikke er helt så uskyldsren og pletfri, som mange tidligere har antaget. Der findes utvivlsomt ”super shrinks”, men der findes også virkelig dårlige terapeuter, og variationen mellem terapeuter inden for samme retning er formentlig mere afgørende end den mellem forskellige retninger.
Jeg vil i dette oplæg præsentere empirisk forskning og egne tanker omkring status på dette område. Til sidst får vi forhåbentlig lejlighed til at diskutere de forskellige måder vi kan forholde os til de utilsigtede effekter af psykoterapi.

Som en appetitvækker til dagen anbefaler Sebastian Simonsen følgende podcast:

https://www.verybadtherapy.com/

Hvor: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C

Pris: 300 kr. ekskl. moms pr. deltager – overføres via MobilePay ved bekræftelse på tilmelding, hvori betalingsoplysninger bliver fremsendt til dig.


Unge pigers mistrivsel og selvværd

Mandag d. 20/1 kl. 15.00-16.30 for fagpersoner og forældre.

Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder (16-24 år), hvor 36% ofte eller meget ofte føler sig nervøse eller stressede, mens tallet i 2010 var 19 procent (Aarhus Universitet 2017).

Det kan have alvorlige konsekvenser for barnet/den unges trivsel, hvis de ikke får den nødvendige hjælp og støtte, bl.a. øget risiko for selv at udvikle psykiske problemer.
Statistikkerne viser, at der er sket en stor øgning i antallet af unge med psykiske symptomer i form af depression, angst, selvskadende adfærd, spiseforstyrrelser, selvmordstanker m.m.

Hejmdal starter i foråret 2020 en selvværdsgruppe for unge piger ml. 15-17 år med formålet at skabe en forebyggende indsats for unge, sårbare piger, der i gruppen kan dele tanker og følelser og udvikle deres selvværd.

Kom til et spændende fagligt oplæg om symptomer, problematikker og hvad vi kan gøre for at hjælpe – herunder gruppetilbuddet, som er relevant for fagpersoner og forældre, der søger hjælp til en ung, der kæmper med selvværdet.

Hvor: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C

Pris: gratis

Tilmelding til tilmelding@hejmdal.dk – angiv venligst deltagerantal og dato for arrangement


Mandag d. 27/1 kl. 15.00-17.00 (mere info følger) – speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, Jeppe Plesner, holder oplæg.

Hvor: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C