Hejmdal - Celine Louise Thorsdam

Celine Louise Thorsdam

Pædagog

Jeg har været ansat på Hejmdal i Dagafsnittet siden januar 2016.

Efter jeg blev færdiguddannet på pædagogseminariet, arbejdede jeg i en vuggestue i Tingbjerg. Her arbejdede vi tæt sammen med forældrene for at give børnene den bedst mulige start på livet og for at skabe trygge rammer for barnet. Netop forældresamarbejde, mener jeg, er en vigtig del af mit arbejde som miljøterapeut.

Derefter har jeg arbejdet som støttekontaktperson og praktisk/pædagogisk støtte i forskellige kommuner. Her arbejdede jeg med børn, unge og deres familier. Herunder flere forskellige diagnoser, blandt andet OCD, ADHD og autisme.

Jeg har lavet en del frivilligt arbejde både som projektkoordinator i Red Barnet og som rådgiver hos Børns Vilkår på Børne-Telefonen.

For mig er relation et af de vigtigste begreber i det miljøterapeutiske arbejde, da jeg mener, at dette er en vigtig faktor for at kunne motivere og forstå især dem, der har brug for en tryg og struktureret hverdag. Med relation kommer selvfølgelig anerkendelse. At se og høre de børn og unge jeg arbejder med og at udvise respekt og forståelse.