Hejmdal - Christian Roslund

Christian Roslund

Autoriseret psykolog, cand.psych. aut.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i august 2016 og autoriseret af psykolognævnet i foråret 2019.

Forinden min ansættelse hos Hejmdal har jeg arbejdet i et jobcenter og på en privat psykolog- og psykiatriklinik. I jobcenteret hjalp jeg folk tilbage på arbejdsmarkedet efter en længerevarende sygemelding. Jeg hjalp folk som var sygemeldt fx grundet, stress, angst, depression, postcommotio eller kognitive vanskeligeder efter et kræftforløb.

Der var mange forskellige årsager til, at folk blev sygemeldte, og der var ligeså mange forskellige veje tilbage på arbejdet. Jeg fokuserede på, at møde folk, der hvor de var, og hjælpe dem ud fra deres konkrete vanskeligheder. Arbejdet indebar både samtaleforløb og undervisning.

I min anden ansættelse havde jeg behandlingsforløb for klienter med forskellige problematikker. Jeg arbejdede i et tæt samarbejde med klinikkens psykiatere for at sikre den bedste behandling.

I mine terapiforløb hjælper jeg folk med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, herunder stress, angst depression, ADHD, OCD og diverse former for kriser. Sideløbende med mit arbejde som psykolog har jeg i mange år, arbejdet frivilligt med krisesamtaler for folk, der har været udsat for personfarlig kriminalitet.

På Hejmdal tilbyder jeg samtaleforløb og psykoedukation. I samtaleforløb tager jeg ofte udgangspunkt i ACT, men tilpasser altid terapien for at sikre den bliver relevant og brugbar for den enkelte.  

I mine terapiforløb arbejder jeg tit med værdier, balance i livet og håndtering af negative tanker og følelser. Jeg arbejder ud fra evidensbaseret behandling og får løbende supervision.