VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Godt at vide | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Godt at vide

At være patient på Hejmdal Privathospital

Som patient på Hejmdal Frederiksberg møder man op på vores hospital, der befinder sig i to forbundne villaer smukt beliggende direkte til Sankt Jørgens Sø på Frederiksberg. Det er muligt at komme til Hejmdal fra Martinsvej eller via den lille sti fra søsiden.

I Hejmdal Aarhus finder du Hejmdal på en af de allermest centrale adresser tæt ved banegården på Park Allé 5, st. tv. Der er flere forbindelser med busser og tog, og det er nemt at finde og komme til. Det samme gør sig gældende i Aalborg, hvor vores lokaler findes i gåafstand fra banegården og øvrig offentlig transport.

Vi har fine og indbydende lokaler – ligeledes i Odense, hvor vi på Kongensgade 38. 1.th., 5000 Odense C befinder os i Odense midtby.

Der er også muligheder for parkering for alle vores fire afdelinger.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved at køre sygesikringskortet gennem ankomststanderen eller alternativt melde ankomst direkte, inden du tager plads i venteværelset, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe eller te.

Din behandler vil hente dig, når konsultationen starter. Dog er det en god idé at være forberedt på lidt ventetid, da der kan opstå akutte situationer, der skaber forsinkelse.

Du skal være opmærksom på, at…

• Man kan ikke blive døgnindlagt på Hejmdal, da vi alene fungerer som en ikke-akut psykiatrisk klinik uden sengepladser.

• Vi har åben for telefon- og mailkontakt i dagtimerne. I udgangspunktet er der kun mulighed for kontakt til din behandler til den aftalte konsultation, men flere af vores behandlere tilbyder konsultation uden for normal arbejdstid og i weekenden.

• Ved behov for kontakt med din behandler, skal der bestilles en tid til konsultation.
Tidsbestilling, -ændring eller aflysning foregår pr. telefon mandag til fredag fra kl. 9.00-14.00 på telefon 36 16 05 00. NB: Der opkræves fuldt honorar ved udeblivelser og for sent afbud (under 24 timer)

• Ved akut behov for psykiatrisk hjælp, kontakt da lægevagten eller en psykiatrisk skadestue. Du kan finde mere viden herom på www.borger.dk.

• Vi udfører alene psykiatriske og psykologiske ydelser. Hvis du f.eks. skal igangsættes med en medicin, der kræver en blodprøvetagning, skal denne blodprøve således foretages hos egen læge / et ambulatorium for blodprøvetagning.

• Ønsker du at bestille medicin, skal du benytte dig af www.lægevejen.dk. Du kan læse mere om receptbestilling her. Det er ikke muligt at bestille medicin hos behandlerne udenom lægevejen.

• Du kan se en lille animationsfilm om Hejmdal her.

• Du kan derudover med fordel læse vores Ofte stillede spørgsmål.