VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Guide til Lægevejen.dk | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Guide til Lægevejen.dk

Her kan du læse en guide til, hvordan du finder Hejmdal på Lægevejen.dk

Oprettelse og tilmelding

1. Gå ind på www.lægevejen.dk, hvor der er to forskellige former for login-mulighed

2. Hvis du ikke er oprettet i forvejen, kan du vælge “Opret bruger” og følge oprettelsesproceduren. Derefter kan du logge på www.lægevejen.dk

3. Du vil muligvis få besked om, at du skal indtaste en kode, du modtager på mail. Tryk på den grønne knap “E-mail”. Du vil så med det samme modtage en mail med overskriften “Engangskode til laegevejen.dk”, hvori du finder en firecifret kode, der kan indtastes. Tryk på “Log ind”.

4. Når du er logget ind, kan du nu tilmelde Hejmdal under dine foretrukne klinikker. Tryk på den blå knap “Tilmeld klinik”.

5. “1. Vælg type af læge du leder efter” – vælg “Privathospital”

6. “2. Vælg region” – vælg “Region Hovedstaden”

7. “3. Vælg klinik” – vælg “Hejmdal – psykiatri for børn, unge og voksne” – tryk på den blå knap “Tilmeld klinik” og “Bekræft”.


Receptfornyelse

1. Når du er logget på lægevejen.dk og har fulgt ovenstående guide, vil du på forsiden finde en stor blå boks med teksten “Receptfornyelse”, som du kan klikke på.Udklip2
En bestilling af medicin ekspederes normalt inden for tre hverdage. Skriv derfor i god tid – og hav gerne et lille depot af medicin derhjemme, så du altid har til nogle dage.

2. På næste skærmbillede skal du vælge Hejmdal under “Vælg klinik”

3. Dernæst skal du vælge en læge – det er underordnet hvilken læge, du vælger.

4. Under punktet “Medicin” finder du din ordinerede medicin, som der kan søges fornyelse på.

5. Under “Udlevering” er udgangspunktet, at recepten lægges på receptserveren og efter godkendelse kan afhentes på et apotek efter dit ønske.

6. Afslut fornyelsen ved at trykke på den blå knap “Send anmodning”.

7. Du modtager en mailkvittering, når recepten er sendt til apoteket.


• Der kan kun bestilles medicin, der allerede er ordineret af lægen, i samme doser og i samme antal som sidst.

• På Medicinkortet på sundhed.dk kan du følge med i, hvilke recepter der ligger klar til udlevering – på den måde slipper ud for at gå forgæves på apoteket.

• NB: for børn og unge er det barnets/den unges CPR-nummer, der skal anvendes til at oprette en profil på www.lægevejen.dk – ikke forældres.

• Hvis du har behov for hjælp til ovenstående, er du velkommen til at ringe til os mellem 09.00-14.00 mandag til fredag, så guider vi gerne. Dette gælder naturligvis også forældre til patienter.