NU ER HEJMDAL OGSÅ ÅBNET I AARHUS OG AALBORG

Julian Grenaae | HEJMDAL Gå til indhold
  • Hejmdal holder lukket d. 29.-31.5. Husk at bestille medicin i god tid.

Julian Grenaae

Autoriseret psykolog

Jeg blev uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2011, er siden blevet autoriseret psykolog og har en 2-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Jeg er på vej til at blive specialist i psykoterapi.

Jeg er specialiseret i kognitiv adfærdsterapi i forhold til angst, depression, stress, OCD, relationelle problemstillinger og traumer hos voksne og unge.

Kognitiv adfærdsterapi indeholder et bredt spektrum af terapeutiske metoder, som jeg vedvarende holder mig opdateret indenfor. De forskellige retninger har forskellige styrker alt efter hvilken problemstilling du ønsker behandling for.

Ved længere forløb og i situationer hvor problemstillingen er af mere grundlæggende karakter, oplever jeg, at skematerapi har noget særligt at tilbyde. Her er der særligt fokus på at ændre de aktuelle udfordringer igennem en forståelse af opvæksten og udviklingen af uhensigtsmæssige måder at reagere på og måder at forstå sig selv og sin omverden på.

Terapeutisk er jeg bredt orienteret og interesseret, og jeg vil sammen med den eller de enkelte finde frem til de bedst egnede metoder til at opnå de ønskede resultater.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg benytter følgende metoder:

Skematerapi

Kognitiv adfærdsterapi – KAT

Metakognitiv terapi

Acceptance and commitment therapy – ACT