Julie Navne-van Vliet

Diætist

Jeg er ansvarlig for den diætetiske behandling her hos Hejmdal.

Som statsautoriseret klinisk diætist har jeg specialiseret mig i behandling af spiseforstyrrelserne; Anoreksi, bulimi, BED/tvangsoverspisning og atypiske spiseforstyrrelser.

Min uddannelse som klinisk diætist, har jeg suppleret med en coaching-uddannelse indenfor vaneændring og overspisning.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, som er udfordret ernæringsmæssigt, og fokuserer på at støtte mennesker, som er berørt af en spiseforstyrrelse videre til et liv i større trivsel. 

Jeg tilrettelægger og beregner kostrammen, hvilket kan være udformet som en kostplan, det kan bestå af en gennemgang af ernæringsbehov, omlægning af uhensigtsmæssige kostvaner, vejledning i vægtindhentning eller vægtreduktion.

Udover det ernæringsmæssige mål som er at skabe et fleksibelt forhold til mad, er jeg optaget af at skabe trivsel hos den enkelte på et passende vægtniveau.

Tiden inden jeg kom her til Hejmdal, var jeg privat praktiserende i Hellerup. Jeg har tidligere arbejdet en årrække på klinik for spiseforstyrrelser, Gentofte hospital under region hovedstadens psykiatri.

Her var jeg ansvarlig for diætistfunktionen på daghospitalet med svære grader af anoreksi og blev tilkaldt på den lukkede afdeling.

Jeg har en solid psykiatrisk erfaring og en opdateret viden om de forskellige effektfulde metoder til behandlingen af spiseforstyrrelser.

Jeg tilbyder individuel behandling til vægtregulering og til behandling af spiseforstyrrelser.