Gå til indhold
  • Vi har desværre haft nedbrud i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Hvis du ikke har modtaget svar, så kontakt os endelig igen. Vi beklager meget ulejligheden!

Lisbeth B. Olsen

Afdelingssygeplejerske
ADHD-klinikken og Dagafsnittet

919A6412Jeg har været ansat på Hejmdal siden 2008. Jeg arbejder i ADHD-klinikken i ambulatoriet samt i Dagafsnittet.

Jeg er uddannet sygeplejerske med bachelor fra Sygepleje- og radiografskolen i Herlev i 2003.

Efterfølgende har jeg i 2009-2011 taget Miljøterapeutuddannelsen på Professionshøjskolen UCC København samt arbejdsmiljøuddannelsen  for sikkerhedsrepræsentanter og arbejdsledere i 2009.

I 2008 blev jeg ansat på Hejmdal Privathospital som først sygeplejerske og efterfølgende som afdelingssygeplejerske i 2011. Før Hejmdal har jeg bl.a. arbejdet som sygeplejerske på Børne- og ungdomspsykiatrisk Center i Glostrup og Børne- og ungdomspsykiatrisk Center Bispebjerg.

Som afdelingssygeplejerske i Dagafsnittet er det mig, som barnet/den unge og forældrene først møder til en orienterende samtale og planlægning af indlæggelsesforløbet. Jeg fungerer som miljøterapeut og kontaktperson for de indskrevne børn og unge i Dagafsnittet.

I Dagafsnittet arbejder vi ud fra miljøterapeutiske principper om en struktureret og forudsigelig hverdag med særlig tilrettelagte aktiviteter med fokus på barnets/den unges ressourcer og udfordringer.