VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Maria Helene Lejrskov | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Maria Helene Lejrskov

Sygeplejerske, Dagafsnittet

Jeg har været sygeplejerske i Dagshospitalet og den ambulante klinik på Hejmdal siden august 2018.

Jeg har erfaring fra den neurologiske akutmodtagelse og intensivt døgnafsnit for unge fra 13-18 år.

Min erfaring med miljøterapeutiske principper er med udgangspunkt i en dialektisk adfærdsterapi DAT-inspireret tilgang. Således at der i miljøterapien har været fokus på at integrere forandring og accept i forløb, der er tilrettelagt individuelt ud fra den enkeltes ressourcer og behov.

Jeg er særligt god til at skabe kontakt til børnene og opbygge et tillidsfuldt forhold, der gavner behandlingsforløbet.

For mig er det vigtigt at arbejde helhedsorienteret således, at barnet og deres familie kan komme godt igennem en svær tid.