Hejmdal - Markus Erling Lien

Markus Erling Lien

Psykolog

Jeg har min kandidatgrad i klinisk sundhedspsykologi fra Eötvös Loránd Universitet i Budapest.  Under uddannelsen samt praktik, jeg sammenlagt arbejdet 3 år som terapeut på Vangseter, der er Norges førende klinik for afhængighed.

I begyndelsen af 2021 flyttede jeg til København. Her fik jeg arbejde som afdelingspsykolog på Sct. Hans Afdeling M – Dobbeltdiagnose, der varetager specialefunktionen overfor patienter med alvorlig psykisk lidelse og svært misbrug.

På Hejmdal arbejder jeg med udredning- og behandling af børn, unge og voksne. Jeg praktiserer evidensbaseret psykoterapi baseret på kognitiv adfærdsterapi, motiverende interview og klientcentreret terapi. Desuden har jeg erfaring inden for progressiv muskelafslapning og mindfulness-baserede teknikker.

Hvert behandlingsforløb vil blive tilpasset klientens aktuelle behov. Det er et samarbejde, hvor vi finder ud af, hvad der er den mest meningsfulde vej frem. Jeg vil sørge for at skabe et trygt og støttende rum, hvor du er velkommen til at udforske de udfordringer du har. Hver klient vil modtage ubetinget positivt hensyn, respekt, empati, og accept i den terapeutiske alliance. Du kan føle dig velkommen, hørt og forstået, og jeg vil stille præcise og nyttige spørgsmål, så du kan øge egen indsigt og udvikle sund motivation for dine målsætninger.

Jeg tilbyder terapi på Dansk, Norsk, og Engelsk.