NU ER HEJMDAL OGSÅ ÅBNET I AARHUS OG AALBORG

Mia Lind | HEJMDAL Gå til indhold

Mia Lind

Autoriseret psykolog

– Cand.psych. fra Københavns Universitet i 2005, tillige en bachelorgrad i psykolog fra Roskilde UniversitetsCenter i 2000

– Uddannet i systemisk og narrativ metode samt erfaren med anvendelse af kognitive og metakognitive metodikker. Desuden efteruddannelse i eksistentiel psykologi

Jeg har arbejdet med rådgivning og terapi siden 2002 og haft ansættelse i psykiatri, skolevæsen såvel som socialforvaltningsregi. Jeg har beskæftiget mig med individuel terapi, gruppeterapi samt par- og familieterapi.

Jeg tilbyder specialiseret viden om og erfaring med psykotraumatologi og akut kriseintervention. Jeg har, gennem flere år, været optaget af traumebehandling funderet i målrettede og effektfulde indsatser i forhold til PTSD samt behandling som følge af komplekse udviklingstraumer i barn- og ungdom. Jeg har særlig viden om effekt og behandling efter vold og seksuelle overgreb, herunder også voldtægt. Jeg har tillige års erfaring med behandling af belastningsstilstande som angst, depression og stress. Endeligt har jeg beskæftiget mig med multistressede og udsatte unge og voksne, hvor selvmordstanker, -forsøg, selvskadende adfærd, spiseforstyrrelse m.m. har været i spil.

Som psykolog er jeg fagligt engageret og metodisk velfunderet. Som person er jeg nysgerrig, uhøjtidelig og udviklingsorienteret. Det er væsentligt for mig, at et terapeutisk forløb er kendetegnet af grundighed, ordentlighed og medmenneskelighed. Ligesom det er afgørende for mig, at forløbet bidrager til at skabe den ønskede forandring.

Jeg har haft egen praksis siden 2013 og er pr. 1. januar 2018 tilknyttet Hejmdal.

Medlem af Dansk Psykologforening, Dansk psykologisk selskab for psykoterapi, og Familieterapeutisk selskab. Jeg arbejder i henhold til de etiske regler for nordiske psykologer.

Du kan læse mere om mine metoder, Narrativ metode, Systemisk, Metakognitiv terapi og Kognitiv adfærdsterapi – KAT, her.