• Vi har travlt i Aalborg og udvider derfor på både voksenområdet og børneområdet og mangler dig som vores nye psykologkollega!

Ulrik Falentin Sund
Klinikchef

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil  40 23 43 68
jobiindex-logo

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelsesdato: Snarest muligt

Erfarne autoriserede psykologer til både voksenområdet og børneområdet

Skal vinteren byde på et nyt meningsfuldt job sammen med os i vores ambitiøse og humoristiske team i vores ambulante klinik i Aalborg? Så er det nu du skal reagere – vi søger nemlig:

Vi er i kontinuerlig vækst og derfor ønsker vi os dig som vores nye psykologkollega. Vi håber, du har lyst til at indgå i vores ambulante klinik, hvor vi gerne vil hinanden og har det som en central og naturlig ting at søge såvel monofaglig sparring som tværfaglig sparring. Alle patientforløb sker i samarbejder og med respekt for alle faggrupper. Vi har et tæt samarbejde mellem specialerne børn og unge og voksenpsykiatri, og det er meget inspirerende.

Hejmdal Privathospital udvider sine teams i Aalborg og søger derfor psykologer til både børne- og voksenområdet. Vi opfordrer alle interesserede, autoriserede psykologer til at søge – drømmescenariet er en psykiatrisk erfaren specialpsykolog, men vi vil også gerne i dialog med andre erfarne og bestemt også gerne jer, som er specialister i fx psykoterapi og/eller børneneuropsykologi. Hvis du endnu ikke er autoriseret, men tænker, at det er lige dig, som vi skal have med ombord, hører vi også gerne fra dig.

Dine opgaver består af et mix mellem psykopatologisk udredning, psykologisk undersøgelse og psykoterapi. Afhængig af kompetencer vil opgaver som konferenceledelse, supervision, undervisning mv. også være mulige.

Vi behandler både patienter med svær funktionshæmning og klienter med lettere tilstande, indenfor diagnosegrupperne ADHD, autisme, belastningstilstande, herunder PTSD, spiseforstyrrelser, angst, depression, OCD og personlighedsforstyrrelser.


Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i behandlingen.
  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

  • Ansøgningsfrist: Åbent opslag
  • Samtaler forventes afholdt: Løbende
  • Ansættelsesdato: Løbende
  • Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer
  • Arbejdssted: Vestre Havnepromenade 1A, 9000 Aalborg

Ansøgning

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Ulrik Falentin Sund på 40 23 43 68 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex - klik på JobIndex-logoet i toppen af denne side.

Nogle konsultationer kan foregå online via TEAMS. Hvis du ønsker, at konsultationen, ændres til et TEAMS-møde, bedes du skrive det i feltet "Besked".
Linket til TEAMS sendes umiddelbart inden konsultationen starter.
Vi kontakter dig, hvis konsultationen ikke kan afholdes online.

Receptfornyelse foregår via laegevejen.dk/Login. 
Hvis dit login til laegevejen.dk ikke fungerer, så skriv det i feltet "besked", så sender vi et nyt login.

Medicinjustering skal foregå i forbindelse med en medicinkonsultation. Medicintilskud kan søges med tilbagevirkende kraft, spørg din sygeplejerske ved næste konsultaiton.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Du kan få svar på dine spørgsmål under næste konsultation. Det er ikke muligt at korrespondere med behandlere via mail eller telefon mellem konsultationer, da det er vigtigt at mødes for at sikre tilstrækkelig grundighed og nærvær i dialogen. 
Skulle der opstå behov for lægehjælp inden næste konsultation, skal du kontakte egen læge eller psykiatrisk skadestue.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Upload eller drag-and-drop dine filer via feltet herunder.

Bemærk, at vi sender digital post til mit.dk. Hvis jeres barn er over 15 år sendes digital post til barnets mit.dk.

BEMÆRK - visiterende samtaler til KLINIK FOR SPISEFORSTYRRELSER samt SPISEFORLØB gennemføres i øjeblikket alene i Odense og på Frederiksberg.

Drag and drop files here or Browse

Lad os høre fra dig

Vores kompetente medarbejdere sidder klar

qxio-ios-telephone-outline

Du er også velkommen til at ringe direkte til Patientservice