• Hejmdal Privathospital udvider sit team i Aarhus, og søger derfor en sygeplejerske med erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien

  Ansøgningsfrist: 14. maj 2023
  Samtaler forventes afholdt 30. maj 2023

Iris Dam
Klinikchef
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist: 14. maj 2023
Samtaler forventes afholdt 30. maj 2023

Psykiatrisk sygeplejerske (børn/unge) i Aarhus

Hejmdal Privathospital udvider sit team i Aarhus, og søger derfor en sygeplejerske med erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien.

Vi tilbyder fastansættelse på fuld tid (andet kan aftales) i en ambulant klinik, som hører til en spændende, ambitiøs og kollegial organisation. Vi har afdelinger på Frederiksberg, i Aarhus, Odense og Aalborg, som samarbejder og løser opgaver over hele landet.

I Aarhus-afdelingen, er vi 21 faste medarbejdere, bl.a. to andre sygeplejersker, foruden speciallæger, psykologer, en specialpædagog og administrativt personale. Klinikken er i vækst, og det er derfor en fordel, hvis du trives i et miljø, hvor alle er med til at bidrage til klinikkens opbygning og kultur. Kulturen hos os er ligetil, åben og imødekommende og vi samles, så vidt muligt, til frokost og sociale fællesarrangementer.

Hvis du befinder dig godt med stor indflydelse, udviklingsmuligheder og selvstændige ansvarsområder og med at sikre, at dine patienter og pårørende får den bedste behandling og udredning, vil du trives på Hejmdal. Vi sætter nemlig faglig ekspertise højt, og vi bifalder engagement og ambitioner i vores faglige virke. Du behøver ikke at kunne det hele, da vi gerne oplærer – for os er det vigtigst, at vi finder det rigtige match til stillingen.

Alle nye medarbejdere hos os bliver tilknyttet en mentorordning, og der tilbydes supervision ved behov.

Dine opgaver er:

 • Medicinkontroller
 • Medicinske forsamtaler
 • Konferencer med speciallæger, psykologer og andre sygeplejersker
 • Planlægning af behandlingsforløb
 • Kontaktperson til familier og patienter
 • Psykoedukative patientforløb
 • Deltage i udredningsforløb

Vi søger en kollega, der:

 • Ønsker at bruge sine kompetencer i et travlt, men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft
 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
 • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd
 • Er tryg ved selvstændigt arbejde

Det er en fordel, hvis du:

 • Har erfaring inden for det psykiatriske område – gerne med både børn, unge og voksne
 • Har specialiseret viden og erfaring med ADHD-patienter
 • Har erfaring med diverse konsultationer og kontroller og gerne mod på øvrige opgaver
 • Har erfaring med medicinsk behandling til den psykiatriske patient

 

Praktiske oplysninger

Arbejdstid: fuldtid/37 timer eller evt. andet timeantal
Arbejdssted: Skanderborgvej 213, 8260 Viby J.
Ansættelsesdato: 01.08.23
Ansøgningsfrist: 14. maj 2023, samtaler forventes afholdt 30. maj 2023

 

Ansøgning

Ansøg via den røde QuickApply-knap her på siden.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer, som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Iris Dam på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentligt henviste, som privatbetalende kunder udredes og behandles, ligesom vi tilbyder en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision.

Vi modtager patienter fra regionerne, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vi er også VISO leverandører.

Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.