• Hejmdal vokser - vi søger derfor psykologer på specialistniveau eller med meget erfaring, der vil bidrage til udredning og behandling af børn og unge

  Ansøgningsfrist: Løbende
  Ansættelsesdato: Snarest muligt

Rikke Engelbrecht

Udviklingsdirektør
Erhvervspsykolog og specialist i klinisk børneneuropsykologi
Klinikchef
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelsesdato: Snarest muligt

Psykologer på specialistniveau eller med meget erfaring søges til udredning og behandling af børn og unge

Vi søger fortsat psykologer med specialistviden/uddannelse eller tilsvarende erfaring indenfor psykiatri og diagnostisk eller neuropsykologi til vores dygtige, ambitiøse og sociale børn- og ungeteam på Frederiksberg

Vi leder efter dig, der har lyst til at bidrage til højt kvalificeret udredning og behandling af børn og unge, som kan formidle og omsætte udredningens resultater til patienter, pårørende og netværk samt have psykoedukative og/eller terapeutiske forløb med børn, unge og familier.

Du vil primært møde børn og unge med vanskeligheder indenfor det autistiske spektrum, ADHD/ADD, angst, depression, OCD og belastningsreaktioner.

Du vil samarbejde tæt med speciallæger i B&U-psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter – og det lykkes vi godt med – både på Frederiksberg men også på tværs af landet.

Vi tror på, at vi i fællesskab og tværfagligt skaber de bedste resultater for vores patienter og deres familier.

Tværfaglig og monofaglig konference, sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, vi hjælper selvbetalende familier og patienter og derudover samarbejder vi med Socialstyrelsen i VISO-sager.

Vi søger engagerede, ambitiøse og proaktive kollegaer, der:

 • Brænder for at bruge deres kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid omhyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i udredning og behandling.
 • Har ordentlighed og god kommunikation som indre kompas for både faglige og kollegiale sammenhænge.
 • Trives med selvstændige beslutninger og kan ingå på en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
 • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
 • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

 • Arbejdstid: Fuldtid eller deltid, alt efter ønske
 • Arbejdssted: Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg
 • Ansættelsesdato: Snarest muligt
 • Ansøgningsfrist: Løbende ansøgning

Ansøgning

Ansøg via den røde QuickApply-knap her på siden.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Rikke Engelbrecht på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..