• Hejmdal vokser - vil du byde ind med din faglige viden til et ambitiøst og dygtigt team i vækst?

  Ansøgningsfrist: 15. december 2023 - samtaler afholdes løbende
  Ansættelsesdato: 1. januar 2023 eller snarest muligt

Tine Eismark

Psykolog
Klinikchef
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist:
15. december 2023 - samtaler afholdes løbende

Ansættelsesdato:

1. januar 2023 eller snarest muligt

Specialpsykolog til udredning og behandling af voksne på Frederiksberg

Vil du byde ind med din faglige viden til et ambitiøst og dygtigt team i vækst? Hejmdal vokser, og vi har brug for dig, der vil være med til at udvikle vores tilbud.

Hejmdal har gang i mange spændende projekter både inden for behandling, undervisning og forskning og har i den forbindelse behov for en specialpsykolog mere.

Som specialpsykolog vil du indgå i vores team bestående af dygtige speciallæger, sygeplejersker, psykologer og andre specialpsykologer. Vi søger en specialpsykolog, der har lyst til at bidrage med psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af voksne, behandlingsplanlægning, vurdering eller revurdering af komplekse sager og tage behandlingsansvar. Der vil desuden være mulighed for opgaver som konferenceledelse, undervisning og supervision, og vi ønsker at få din specialistviden og uddannelse i spil i flere sammenhænge. Vi kan tilbyde en fleksibel stilling hvad angår opgaver og tilrettelæggelse af hverdagen, som aftales med den rette kandidat.

Hejmdal varetager en bred række af opgaver, idet vi samarbejder med både regionen, forsikringsselskaber, kommuner og har selvbetalende patienter. Vi udreder for alle diagnoser og behandler mennesker med depression, angst, belastningsreaktioner, OCD, personlighedsforstyrrelser, PTSD samt opmærksomhedsforstyrrelser og autisme.
Vi ser gerne en kandidat, der har kompetence og lyst til at arbejde med flere af målgrupperne for vores tilbud.

Du vil i det kliniske arbejde samarbejde tæt med hele den tværfaglige behandlergruppe og vi mødes ofte til konferencer for at sikre den høje faglige standard. Vi tror på, at vi i fællesskab og tværfagligt skaber de bedste resultater for vores patienter. Tværfaglig og monofaglig sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.
Du kommer ind i et team med et godt sammenhold, med ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer, og hvor hverdagen også er hyggelig og social.

Vi søger en engageret og proaktiv kollega, der:

 • Er uddannet specialpsykolog
 • Har erfaring med udredning og psykoterapi af komplekse psykiatriske patienter
 • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt, men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft
 • Har lyst og interesse til at supervisere og undervise, både monofagligt og tværfagligt
 • Gerne erfaring med konferenceledelse
 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
 • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd
 • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

 • Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer eller efter aftale
 • Arbejdssted: Peter Bangsvej 5D, 2000 Frederiksberg
 • Ansættelsesdato: 1. januar 2023 eller snarest muligt
 • Ansøgningsfrist: 15. december 2023 – men samtaler afholdes løbende

Ansøgning

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

 Stillingen søges via "Jobindex" logoet på denne side.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef, Tine Eismark på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..