VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Parkering | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Parkering

Gæsteparkering 225x252

Hejmdal Privathospital på Frederiksberg råder over 6 parkeringspladser til vores gæster. Parkeringspladserne er afmærkede.
Derudover er der 2-timers fri parkering på de omkringliggende veje i Frederiksberg Kommune. Det er således muligt at parkere på selve Martinsvej samt Vodroffsvej. Husk at sætte parkeringsskiven! Vi ligger ligeledes tæt på offentlig transport – både Forum metrostation og Vesterport S-togstation.

Hejmdal Aarhus befinder sig på Park Alle 5, st. tv, 8000 Aarhus C. Der e nærliggende p-faciliteter i Bruuns Galleri, Sallings P-hus eller på de få kommunale p-pladser omkring Park Allé.

Hejmdal Aalborg ligger meget centralt i forhold til offentlig transport i gåafstand fra banegården. Der er ligeledes flere forskellige parkeringspladser i umiddelbar nærhed af Ågade – herunder Sauers Plads og en større parkeringsplads på Ågade.

Ved Hejmdal Odense er der ligeledes flere forskellige parkeringspladser i nærheden af vores lokaler. www.odenserundt.dk kan hentes som app til både Iphone og Android, og her finder du information om mere end 4000 parkeringspladser i Odense bymidte og på havnen. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser. Det er også muligt at se handicappladser i byen.