NU ER HEJMDAL OGSÅ ÅBNET I AARHUS OG AALBORG

Parkering | HEJMDAL Gå til indhold

Parkering

Gæsteparkering 225x252

Hejmdal Privathospital på Frederiksberg råder over 6 parkeringspladser til vores gæster. Parkeringspladserne er afmærkede.
Derudover er der 2-timers fri parkering på de omkringliggende veje i Frederiksberg Kommune. Det er således muligt at parkere på selve Martinsvej samt Vodroffsvej. Husk at sætte parkeringsskiven! Vi ligger ligeledes tæt på offentlig transport – både Forum metrostation og Vesterport S-togstation.

Hejmdal Aarhus befinder sig ved siden af, men ikke i selve, Skejbycenteret. Patienter og pårørende kan holde på parkeringscenteret ved Skejbycenteret og finder den bygning, som klinikken befinder sig i, øst for centeret på 1. sal oven på dyrelægen.

Pr. 30.9.2019 flytter Hejmdal Aarhus til nye lokaler på Park Alle 5, st. tv, 8000 Aarhus C. Der e nærliggende p-faciliteter i Bruuns Galleri, Sallings P-hus eller på de få kommunale p-pladser omkring Park Allé.

Hejmdal Aalborg ligger meget centralt i forhold til offentlig transport i gåafstand fra banegården. Der er ligeledes flere forskellige parkeringspladser i umiddelbar nærhed af Ågade – herunder Sauers Plads og en større parkeringsplads på Ågade.

Ved Hejmdal Odense er der ligeledes flere forskellige parkeringspladser i nærheden af vores lokaler. www.odenserundt.dk kan hentes som app til både Iphone og Android, og her finder du information om mere end 4000 parkeringspladser i Odense bymidte og på havnen. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser. Det er også muligt at se handicappladser i byen.