Hejmdal - Pia Thun Kristiansen

Pia Thun Kristiansen

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra sygeplejerskeuddannelsen i Randers i 2009 og specialsygeplejeske i psykiatri i 2014. Jeg har siden endt uddannelse været ansat i voksenpsykiatrien, hvor jeg har beskæftiget mig med voksne og unge over 18 år.

I de første 6 år i et åbent/lukket sengeafsnit og i de seneste 8 år som ambulatoriesygeplejerske. 2 år i en affektiv klinik og siden 2017 i et ADHD ambulatorie.  Alt dette danner grundlag for en bred erfaring inden for forskellige områder og diagnoser.

Derudover er jeg uddannet klinisk vejleder og har beskæftiget mig med sygeplejestuderende i ambulant regi. Min opgave har bl.a. været, at støtte den studerende i, at kunne koble deres teoretiske viden til praksis samt formidling af viden omkring psykiatriske lidelser, behandlingsmetoder mm.

Jeg har en rolig og empatisk tilgang til patienter og pårørende. Jeg værdsætter, at tilbyde behandling af høj faglig kvalitet og er gerne kreativ i mine løsninger ift. at få en behandling til at fungere. Jeg bruger gerne mig selv, min kommunikation og humor i mødet med patienter og pårørende med henblik på, at skabe gode relationer, der gerne skulle fører til tryghed og et godt samarbejde.