VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Rapporter og certificeringer | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Rapporter og certificeringer

Akkrediterings-certifikat fra Institut for Kvalitet og Akkreditering (IKAS)

Hejmdal Privathospital er akkrediteret i forhold til Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) af Institut for Kvalitet og Akkreditering (IKAS). Det betyder, at Hejmdal på alle områder lever op til de standarder, der er sat for de behandlingssteder, der udbyder offentligt finansierede sundhedsydelser.

Om Hejmdal Privathospital skriver IKAS:

En organisation der på forbilledlig vis har valgt at indarbejde kvalitetsarbejdet på lige fod med andre ledelsesopgaver. De har fuldt ud forstået meningen med det proaktive, der er kernen i risikostyring.

 

 

Arbejdstilsynets grønne smiley

Hejmdal har fået Arbejdstilsynets grønne smiley, der signalerer, at Hejmdal har orden på sit arbejdsmiljø. En virksomhed kan kun få en grøn smiley, hvis den har fået gennemgået sit væsentlige arbejdsmiljø. Det vil sige, at virksomheden har fået et risikobaseret tilsyn. Hvis alt er i orden på det risikobaserede tilsyn, får virksomheden en grøn smiley på Arbejdstilsynets hjemmeside. Du kan se Hejmdals grønne smiley på Arbejdstilsynets hjemmeside. Den grønne smiley betyder, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.