Gå til indhold
  • Vi har desværre haft nedbrud i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Hvis du ikke har modtaget svar, så kontakt os endelig igen. Vi beklager meget ulejligheden!

Rikke Engelbrecht

Klinikchef, cand. pæd. psych. aut.
Specialist i klinisk børneneuropsykologi

Rikke8Jeg er uddannet cand.pæd.psych. i 2004. I 2006 blev jeg autoriseret af Psykolognævnet, og i 2013 blev jeg specialist i klinisk børneneuropsykologi. Jeg har været klinikchef på Hejmdal siden 2015.

Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog fra 1996. Jeg er derudover efteruddannet i systemisk konsultation og supervision i 2008.

Blandt mine særlige interesser og kompetenceområder er:

• Ledelse og organisationsudvikling.
• Neuropsykologiske og personlighedspsykologiske undersøgelser.
• Udredning af komplekse patientgrupper; børn og voksne.
• Vejledning og psykoedukative forløb; børn og voksne.
• Højtbegavede børn; udredning og vejledning.
• Undervisning i psykologisk testning.
• Supervision

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Børneneuropsykologisk Selskab, Selskabet Danske Neuropsykologer, Selskab for psykopatologi hos børn og unge samt Dansk selskab for børnepsykiatri og klinisk børnepsykologi.

Jeg er formand i børneneuropsykologisk fagnævn. Jeg er desuden tilknyttet Hogrefe psykologisk forlag som underviser.

Solid evidensbaseret faglighed er mit fokus i alle undersøgelser og vurderinger. Det er afgørende for mig, at patienterne oplever at være i fagligt kompetente hænder og føler sig trygge ved forløbet. Jeg lægger vægt på, at patienten får en grundig, solid tilbagemelding og anbefalinger for videre forløb.

Ledelse og organisationsudvikling ligger mig på sinde i mit virke på Hejmdal. Jeg forsøger kontinuerligt at bidrage til at udvikle og konsolidere vores virksomhed med fokus på høj faglighed, patienttilfredshed og medarbejderudvikling. Jeg arbejder på at Hejmdal bliver landets flagskib indenfor psykiatri og psykologisk udredning og behandling. Jeg tror på, at solid faglig og opdateret viden, etiske principper og nytænkning er kernen i vores fortsatte virksomhedsudvikling.