Gå til indhold
  • Vi har desværre haft nedbrud i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Hvis du ikke har modtaget svar, så kontakt os endelig igen. Vi beklager meget ulejligheden!

Shahram Elahi Panah

Autoriseret psykolog, cand. psych. aut.

Shahram1

Jeg er autoriseret psykolog og har specialiseret mig inden for Dialektisk Adfærdsterapi (DAT). Jeg har flere års erfaring inden for psykiatrien.

Som klinisk psykolog har jeg regelmæssigt arbejdet med klienter med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse, suicidaladfærd, selvskadende adfærd, PTSD, spiseforstyrrelse, aggression, misbrug, angst og depression.

Jeg arbejder ud fra principperne i DAT. Det betyder, at jeg integrerer traditionelle forandringsorienterede strategier fra adfærdsterapi og acceptstrategier fra mindfulness i psykoterapien.

Jeg har grundlagt datlinien.dk i 2017 på grund af mangel på kvalificeret telefonisk rådgivning baseret på dialektisk adfærdsterapi samt et ønske om at gøre psykologisk færdighedstræning nem og effektiv for alle.

Ønsker du at arbejde med at forandre adfærd, følelser og tanker, som volder problemer og er årsag til indre smerte, så kan et terapeutisk forløb baseret på principperne i DAT være den rette terapi for dig.