VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Sparring og rådgivning | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Sparring og rådgivning

Behov for sparring i komplekse sager

Er du fagperson, og har du behov for sparring i komplekse børne- eller voksensager, hvor der indgår psykiatriske lidelser, er du velkommen til at booke et møde eller en telefonkonsultation med relevant fagperson hos Hejmdal; psykolog eller psykiater.

Vi gennemlæser gerne sagsakter og giver anbefalinger til videre tiltag – ligesom vi rådgiver i forbindelse med behov for yderligere psykiatrisk eller psykologisk undersøgelse.

Rådgivning og sparring foregår mellem fagpersoner og er uforpligtende i forhold til videre forløb.

Hvis du ønsker at høre nærmere om sparring og rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.
Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden, hvor du også har mulighed for at vælge, at du ønsker at blive kontaktet.

Faglig bistand til kommuner

Vi tilbyder kommuner udredning, undersøgelser og vejledning i komplicerede enkeltsager.

Ved behov for neuro- eller personlighedspsykologiske undersøgelser, udredning af anbringelsestruede børn og unge, arbejdsmarkedsvurderinger, afklaring af psykiatrisk lidelse og forældrekompetenceundersøgelser kan Hejmdal tilbyde effektive, hurtige og højtspecialiserede vurderinger med anbefalinger for videre tiltag.

I alle undersøgelser bestræber vi os på at give tilbagemeldinger, der gør budskabet overskueligt og forståeligt i overleveringen til såvel børn, forældre som fagpersoner. Vi vil kunne påbegynde givne undersøgelser indenfor 14 dage efter aftaleindgåelse. Kontakt os for uforpligtende tilbud – klinikchef Rikke Engelbrecht.

E-mail: rie@hejmdal.dk, Telefon: 20 92 67 33.