
Stina Elisabeth Knudsen
Psykolog
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet i 2017, og har siden jeg blev uddannet arbejdet med mange forskellige problemstillinger, både hos børn, unge og voksne. Jeg blev autoriseret i 2021.
Jeg startede med at arbejde hos Fobiskolen.dk med kognitiv adfærdsterapeutisk behandling af angstlidelser hos voksne. Her fik jeg erfaring både med individuelle forløb og gruppeforløb samt in vivo eksponering. Derudover havde jeg en særlig interesser for mindfulness meditation og har herfra erfaring med at lede mindfulnessgrupper.
Dernæst startede jeg ved Cool Kids Klinikken i Roskilde/København, hvor jeg stadig arbejder, og har her erfaring med Cool Kids programmet samt kognitiv adfærdsterapeutisk behandling til børn og unge.
Jeg blev derefter ansat hos Cektos – Center for Metakognitiv terapi, hvor jeg har arbejdet med udredning og behandling af børn, unge og voksne ud fra metakognitiv terapi (MCT). Her har jeg erfaring med gruppeforløb både for børn, unge og voksne. Jeg har været hovedunderviser på Cektos’ psykoterapeut-uddannelse siden 2019 og har erfaring med undervisning og formidling. Jeg har desuden været tilknyttet to forskningsprojekter, der undersøgte metakognitiv behandling af OCD og BED - binge eating disorder.
Jeg har sideløbende haft egen praksis, hvor jeg har haft udekørende samtaler med klienter, der grundet svær angst og/eller autisme, ikke har kunnet forlade eget hjem.
Jeg har undervejs gennemført en 2-årig specialiseringsuddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi for voksne hos Mindwork, samt den 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse hos udvikleren Adrian Wells. Her er jeg nu igang med at tage den metakognitive Level 2 uddannelse, som jeg vil færdiggøre ultimo maj 2023.
Derudover interesseret mig især for ’computerspilsverdenen’ og på hvilken betydning denne kan have i børn og unges liv. Jeg spiller selv computer, konsolspil, brætspil og rollespil og kan derfor se hvilke positive effekter at spil kan have, samtidigt med at jeg forstår de konsekvenser gaming kan have hvis det bliver ’misbrugt’.
Det er vigtigt for mig at jeg kan tilbyde så god behandling som muligt, og jeg opkvalificerer mig derfor løbende gennem efteruddannelse og specialiseringskurser.