NU ER HEJMDAL OGSÅ ÅBNET I AARHUS OG AALBORG

Susanne Vinkel Koch | HEJMDAL Gå til indhold

Susanne Vinkel Koch

Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, PhD

Jeg har arbejdet klinisk i mange år på børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstaden. Jeg har desuden igennem flere år lavet epidemiologisk forskning bl.a. indenfor ADHD, OCD og spise­forstyrrelser. I 2005 forsvarede jeg min PhD-afhandling.

Klinisk har jeg som børne- og ungdomspsykiater arbejdet med børn og unge i alle aldre fra 0-18 år. Jeg har mest arbejdet ambulant og har set mange børn og unge med ADHD, autismespektrumforstyrrelser, OCD, angst, depression og psykose. Senest har jeg desuden arbejdet med unge voksne med spiseforstyrrelser, særligt anoreksi og bulimi.

Jeg har megen erfaring med udredning af ovenstående problemstillinger og med behandling, som inkluderer psykoedukation, psykoterapeutisk og medicinsk behandling.  Forældrene er altid med som en del af både undersøgelse og behandling. Jeg er endvidere vandt til at arbejde sammen med samarbejdspartnere i skole og kommune, f.eks. ved netværksmøder. På Hejmdal er det dog overvejende andre kollegaer, som vil medvirke på netværksmøderne. Jeg lægger vægt på se den problemstilling barnet/den unge kommer med i et helhedsperspektiv og mener at det oftest er nødvendigt at kombinere de forskellige behandlingstiltag med hinanden for at få et godt resultat.

Jeg modtager løbende supervision og holder mig fagligt orienteret ved deltagelse i kurser, uddannelser og konferencer.