VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Tine Bjerre | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Tine Bjerre

Aut. klinisk diætist

Jeg er uddannet klinisk diætist i 1994 og autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 1995. Det betyder, at jeg vejleder og underviser efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som hviler på et videnskabeligt veldokumenteret grundlag.

Fra mit mangeårige virke som diætist har jeg opnået bred erfaring med vejledning og undervisning af mennesker med ernæringsrelaterede diagnoser, og jeg har dermed et solidt kendskab til de udfordringer, der er forbundet med ændring af kostvaner og livsstil generelt.

Jeg har været ansat på Bispebjerg Hospital indtil 2001. Herefter var jeg i en årrække tilknyttet fedmegruppen som ernæringskonsulent på videnskabelige interventionsstudier under Københavns Universitet. Fra 2004 har jeg været kommunalt ansat, først fire år i Københavns kommune og nu siden 2008 i Herlev kommune. Her er jeg i daglig kontakt med borgere der af egen læge er henvist til forløbsprogrammer inden for diabetes, hjertekar og cancer. Jeg er også en del af kommunes børnesundhedscenter hvor vi i et panel et par gange om måneden, modtager familier med overvægtige børn.

Sideløbende hermed har jeg siden 2015 haft privat praksis i Greve.

I et vejledningsforløb vægter jeg relationen højt. Mennesket er i centrum – ikke diæten.

Indenfor Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger kan en sund kost sammensættes på flere måder, så den passer til den enkelte og fungerer i hverdagen.

Hvis du vil booke en samtale hos Tine, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på hejmdal@hejmdal.dk.