Gå til indhold
  • Vi har desværre haft nedbrud i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Hvis du ikke har modtaget svar, så kontakt os endelig igen. Vi beklager meget ulejligheden!

Trine Garff

Cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi

Trine2Jeg er autoriseret af Psykolognævnet samt uddannet specialist i klinisk psykologi. Jeg har været ansat på Hejmdal siden 2010.

Jeg er uddannet dels fra Lund Universitet i Sverige samt fra Aalborg og Københavns universitet og har en længerevarende terapeutisk videreuddannelse.

På Hejmdal behandler jeg mennesker med mange forskellige psykiatriske – og psykologiske – problemstillinger: spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser, selvskadende adfærd, depression, angst, OCD, ADHD og autisme m.fl.

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi samt gruppeterapi. Jeg rådgiver pårørende, herunder forældre og ægtefæller/samlevende samt superviserer psykologer og andre faggrupper. Jeg afholder ligeledes kurser.

Jeg har mine rødder i den eksistentielle fænomenologiske grundlagsteori, hvilket betyder, at jeg altid har et menneskesyn med mig, der indeholder et eksistentielt og undersøgende perspektiv på det fænomen/problemfelt, som patienten kommer med.
Samtidig er det vigtig for mig, at fænomenet, f.eks. anoreksi, angst eller depression, bliver evidensbehandlet. Derfor gør jeg ligeledes brug af kognitive metoder samt psykodynamisk terapi.

Jeg modtager løbende supervision samt holder mig fagligt orienteret via kurser, konferencer og uddannelser.