VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Forsikringsselskabspatient | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Forsikringsselskabspatient

Information til de patienter, der er henvist fra, eller ønsker at blive henvist fra, et forsikringsselskab til et forløb på Hejmdal

På Hejmdal Privathospital samarbejder vi med flere forsikringsselskaber, der henviser deres kunder til os, når der er bevilliget et forløb som del af en sundhedsforsikring.

Hvis du har en privat eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, kan du i tilfælde af mistanke om psykisk sygdom komme til hurtig undersøgelse og behandling på Hejmdal Privathospital efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Med en sundhedsforsikring er ens børn ofte dækket i samme omfang som en selv.

Som forsikringskunde hos Hejmdal er omfanget af dit forløb, det vil sige både længde og indhold, fastsat af dit forsikringsselskab – det afhænger af din forsikringsaftale.

Det er vigtigt, at du i første omgang kontakter dit forsikringsselskab, da tilsagn om behandling og henvisning til Hejmdal skal foretages af forsikringsselskabet.
Hvis du ønsker et forløb hos Hejmdal, er det ligeledes vigtigt, at du nævner dette for dit forsikringsselskab.

Vi igangsætter et forløb på baggrund af henvendelse fra forsikringselskabet selv, da der altid skal foreligge en forudgående aftale herom. Når først dette er på plads, kan vi planlægge et forløb til patienten.

Forskellige forsikringsselskaber har forskellige aftaler og vilkår, så det er ikke muligt at beskrive et fast forløb. Der kan også være tale om enkeltstående konsultationer eller erklæringer – bestilt af forsikringsselskabet.

Fælles for disse forløb er, at der tilkendes et givent antal konsultationer på Hejmdal, som vi forestår i overensstemmelse med den aftale, der foreligger med forsikringsselskabet.

Vi sender et indkaldelsesbrev til patienten, hvori tider til en eller flere konsultationer fremgår.

Som patient møder man derefter på Hejmdal til selve konsultationen/forløbet. Når man har gennemført forløbet, baseret på de konsultationer, der er bevilliget fra forsikringsselskabets side, afsluttes man som sådan fra Hejmdals side.
Yderligere behandling vil, hvis man ønsker dette, kunne foregå som privatbetalende patient, eller man kan forhøre sig hos forsikringsselskabet angående andre muligheder.