VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Udredningspakker - autisme og ADHD/ADD | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold

Udredningspakker – autisme og ADHD/ADD

Her kan du læse mere om de to typer udredningspakker, som Hejmdal tilbyder, hvor vi sikrer et effektivt og grundigt udredningsforløb.

Hvis du vælger en udredningspakke, vil der være primært fokus på den specifikke diagnose og behandlingsanbefalinger i den forbindelse. Hejmdals fagpersoner vil altid oplyse om faglige vurderinger af, om der er behov for yderligere afklaring/ udredning for at kunne stille en diagnose.

Udredningspakke ADHD / ADD

Hejmdal tilbyder en pakke, der sikrer et effektivt og grundigt udredningsforløb for ADHD / ADD.

Vi starter med en vurderende samtale hvor vores højtkvalificerede fagpersoner sikrer, at du får det rette pakkeforløb  til dig eller dit barn. Den vurderende samtale er gratis, hvis du/I fortsætter i ADHD/ ADD pakkeforløb.

Pris: se gældende prisliste her

Ønsker du at læse mere om diagnosen ADHD, kan du klikke her.

Udredningspakke autisme

Hejmdal tilbyder en pakke, der sikrer et effektivt og grundigt udredningsforløb for autisme / Aspergers syndrom.

Vi starter med en vurderende samtale hvor vores højtkvalificerede fagpersoner sikrer, at du får det rette pakkeforløb til dig eller dit barn. Den vurderende samtale er gratis, hvis du/I  fortsætter i autismepakkeforløb.

Pris: se gældende prisliste her

Ønsker du at læse mere om diagnosen autisme / Aspergers syndrom, kan du klikke her.

Brug for et skræddersyet tilbud?

Har du behov for et psykologforløb, en psykologisk undersøgelse, en samtale med en diætist, konsultationer ved sygeplejerske, COOL kids eller noget helt tredje? Vi har en bred vifte af fagpersoner der kan varetage forskellige konsultationer.

Vi varetager udredning og behandling af alle sværhedsgrader, fra lettere stresstilstande til sværere psykiatriske lidelser. Vi laver også gerne et skræddersyet tilbud til dig!

Ring for tilbud.

Hvorfor blive udredt som voksen?

Hvorfor skal man have en diagnose for vanskeligheder, man måske har oplevet hele livet? Det er ikke noget, man skal. Man kan dog i mange tilfælde få en bedre forståelse af sig selv og de problemer, man har eller har haft. Det kan bedre livssituationen i parforhold eller i forhold til uddannelse eller job. Der kan ske inddragelse af ens familie, således at f.eks. ægtefæller eller børn kan få en bedre forståelse for, hvordan man fungerer.

Der kan være mulighed for, at man kan få hjælp til sit studium (feks. udvidet SU, så man undgår at tage erhvervsarbejde ved siden af studiet), eller man kan kontakte socialforvaltningen med en diagnose, hvis man på en eller anden måde har problemer med at finde eller fastholde et job.