VI HAR AFDELINGER PÅ FREDERIKSBERG, I AARHUS, ODENSE OG AALBORG

Velkommen på Hejmdal Frb. | HEJMDALHEJMDAL Gå til indhold
  • ÅBEN TELEFONKONSULTATION ER AFLYST D. 12.12. GRUNDET MØDE. DU KAN I STEDET RINGE I MORGEN D. 13.12. MELLEM KL. 10-11.

Velkommen på Hejmdal Frb.

Velkommen til Hejmdal

Som patient på Hejmdal møder man op på vores hospital, der befinder sig i to forbundne villaer beliggende direkte til Sankt Jørgens Sø på Frederiksberg.

Det er muligt at komme til Hejmdal fra Martinsvej eller via den lille sti fra søsiden.

Vores adresse er:
Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C

Der er også gode offentlige transportmuligheder til Hejmdal. Vi befinder os i gåafstand fra metrostationen Forum.


Parkering

ParkeringVi har seks gæsteparkeringspladser foran Hejmdal, som er skiltet med “Gæsteparkering”, hvor du som gæst frit kan parkere uden at stille p-skiven.

Kom i god tid, så du kan nå at finde en parkeringsplads, hvis gæsteparkeringspladserne er optagede.

Man kan parkere i to timer på både Martinsvej og de omkringliggende veje – husk i så fald at stille p-skiven.


Ankomst

Ved ankomst bedes du registrere dig ved at køre sygesikringskortet gennem ankomst-terminalen eller  melde ankomst direkte til sekretærerne, inden du tager plads i venteværelset, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe eller te.

NB: Du bedes aflevere eventuelle fremsendte papirer, fx ark med samtykkeerklæring, til sekretærerne. Det er meget vigtigt, at vi modtager disse papirer før opstart at forløb.

Ang. forældresamtykke: hvis der er fælles forældremyndighed, men forældre ikke er samboende, skal
begge forældre give skriftligt samtykke til, at der må opstartes behandling. Dette samtykke skal Hejmdal have modtaget inden den indledende samtale. Ellers kan udredning eller behandling ikke opstartes.

Hvis du er privatbetalende patient, skal du ligeledes afregne for konsultationen eller pakken, som du har booket. Der er dankortterminal i sekretariatet samt mulighed for at overføre via Mobile Pay. Du kan med fordel også overføre på forhånd. Læs mere om dette her.

I venteværelset kan børnene tegne eller lege, og voksne kan fx få ladet telefonen op, læse og få sig en kop kaffe.

Din behandler vil hente dig, når konsultationen starter. Dog er det en god idé at være forberedt på lidt ventetid, da der kan opstå akutte situationer, der skaber forsinkelse.

Konsultationen foregår i samtalerum, som både kan ligge i stuen eller på 1. salen. Nogle rum har lænestole, mens andre er indrettede med bord og stole.

Hvis man ankommer til Hejmdal før 8.30, kan man opleve, at sekretariatet ikke er åbent endnu. Dørene til sekretariatet åbnes kl. 8.30, hvor der er bemanding.

I weekender kan man også opleve, at man må vente i trappeopgangen, såfremt der ikke er bemanding til stede i sekretariatet. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager. I trappeopgangen kan man sidde på et dertilindrettet repos, indtil behandleren henter.


Tidsbestilling, -ændring og aflysningiphone-1032778_1280

Tidsbestilling, -ændring eller aflysning foregår pr. telefon mandag til fredag fra kl. 9.00-14.00 på telefon 36 16 05 00.

Læse mere om afbud og udeblivelser her.

Ved behov for kontakt med din behandler, skal der bestilles en tid til konsultation.


Du kan her downloade vores velkomstfolder “Velkommen til Hejmdal“.