Selv på en dårlig dag
ser alt lidt bedre ud
i Aalborg...

Foto: Frederiksberg Kommune
Vores andre afdelinger
Frederiksberg
Odense

Aalborg

Ved Stranden 22, 1. th
- se parkeringsmuligheder og rejseanvisninger længere nede
På adressen Ved Stranden 22, 1. th., finder du Hejmdal Aalborg i smukke lokaler på en central placering i forhold til banegården og resten af Aalborg.

På klinikken i Aalborg er der mulighed for tværfaglig børne- og ungdomspsykiatrisk udredning og behandling – både som privat patient, forsikringsselskabskunde og som led i det udvidede frie sygehusvalg.

Uanset hvordan du opstarter hos Hejmdal, vil vi gøre alt hvad vi kan for at tilbyde dig tryg, god og professionel behandling.

Vi lægger stor vægt på et helhedsorienteret forløb med mennesket i centrum. Det er vigtigt for os, at du føler dig set og taget i hånden helt fra start, og vi er stolte af at kunne sætte en bred vifte af fagligheder i spil, når vi skal hjælpe dig videre på den bedst mulige måde.

Hos os kan du nemlig både møde speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, specialpsykologer, autoriserede psykologer, psykiatriske sygeplejersker og administrativt personale, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for de mennesker, som kommer til os med alle former for psykiske udfordringer.
Adgangsforhold for gangbesværede
Der er elevator i vores afdeling i Aalborg Ved Stranden 22, 1 th., 9000 Aalborg.
Parkeringsforhold Ved Stranden 22, 1 th.
Parkering ved vores lokaler Ved Stranden 22 kan ske langs vejen (Vesterå) eller i det nærliggende P-hus.
BEMÆRK!
Vær opmærksom på, at vi har tre adresser i Aalborg indtil medio august 2023. Du modtager en SMS med den adresse, du skal møde op på, tre dage før din aftale.
Drag and drop files here or Browse
6 + 2 =

Lad os høre fra dig

Vores kompetente medarbejdere sidder klar

qxio-ios-telephone-outline

Du er også velkommen til at ringe direkte til en af vores sekretærer