• Har dit barn været udsat for en belastende eller traumatiserende oplevelse, som har medført symptomer på belastning, tilbagetrækning, PTSD eller angst?

    Book vurderende samtale
Se prisen for vurderende samtale i vores prisliste:
Hejmdals ydelser og priser

Hjælp til børn med traumer og angst

Har dit barn været udsat for en belastende eller traumatiserende oplevelse, som har medført symptomer på belastning, tilbagetrækning, PTSD eller angst? På Hejmdal kan dit barn få hjælp til at bearbejde traumer og angst.

Voldsomme oplevelser som brand eller ulykker kan, ligesom hos voksne, udløse traumer og angst hos børn. Ligeledes kan meget ubehagelige og svære oplevelser som vold og mobning gøre, at barnet ikke længere har lyst til noget som helst. Det kan også gøre, at barnet ikke sover så godt eller bliver hurtigere vred eller bange. Måske får barnet ondt i maven eller har svært ved at koncentrere sig.

Belastende eller traumatiserende oplevelser kan få barnet til at føle dig anderledes indeni. De ting, der er sket, kan blive ved med at køre rundt i barnets hoved, ligesom en film der bliver afspillet igen og igen.

Selvom traumet fandt sted for endda mange år siden, kan barnet stadig være plaget af oplevelser i form af såkaldte posttraumatiske symptomer. Det vil sige, at barnet kan opleve overvældende følelser, mareridt, angst, følelsesmæssig aflukkethed, lav selvværdsfølelse eller andre følelsesmæssige eller kropslige besværligheder, som gør livet svært at leve.

Heldigvis findes der hjælp til børn med disse oplevelser og følgevirkninger.

Hejmdal Privathospital tilbyder specialiseret behandling ud fra de mest virksomme metoder med fokus på god effekt og lindring.
 
Vi sikrer dig den rette indsats gennem en vurderende samtale, hvor en højtspecialiseret fagperson i samarbejde med dig planlægger den mest effektive indsats i forhold til netop dit behov.
Hvilken behandling findes der?

Hejmdal tilbyder vi videnskabeligt underbyggede behandlingsmetoder, der har dokumenteret effekt.

For at kunne tilbyde den bedste behandling gennemfører vi først en vurderende samtale, hvor vores specialiserede behandlere  kan vurdere, om det er relevant at opstarte et forløb.

Hvis vi finder ud af, at problemstillingen skulle høre til i andet regi end Hejmdal, kan vi hjælpe med enkel guidning videre i systemet.
 
Forløbet:

  • Vurderende samtale.Her mødes forældre med autoriseret psykolog til drøftelse af jeres barns situation, belastning og funktionshæmning. Der tages stilling til, hvilke relevante behandlingsmetoder vi kan anbefale, og om det er sandsynligt, at barnet kan deltage i forløbet. Alternativt gives der rådgivning om anden indsats.

Indhold i psykologforløbet:

  • Typisk 10 sessioners psykoterapimed barnet. 
  • Afsluttende samtale med forældre og barn.
Booking af tid til vurderende samtale:

Nogle konsultationer kan foregå online via TEAMS. Hvis du ønsker, at konsultationen, ændres til et TEAMS-møde, bedes du skrive det i feltet "Besked".
Linket til TEAMS sendes umiddelbart inden konsultationen starter.
Vi kontakter dig, hvis konsultationen ikke kan afholdes online.

Receptfornyelse foregår via laegevejen.dk/Login. 
Hvis dit login til laegevejen.dk ikke fungerer, så skriv det i feltet "besked", så sender vi et nyt login.

Medicinjustering skal foregå i forbindelse med en medicinkonsultation. Medicintilskud kan søges med tilbagevirkende kraft, spørg din sygeplejerske ved næste konsultaiton.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Du kan få svar på dine spørgsmål under næste konsultation. Det er ikke muligt at korrespondere med behandlere via mail eller telefon mellem konsultationer, da det er vigtigt at mødes for at sikre tilstrækkelig grundighed og nærvær i dialogen. 
Skulle der opstå behov for lægehjælp inden næste konsultation, skal du kontakte egen læge eller psykiatrisk skadestue.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Upload eller drag-and-drop dine filer via feltet herunder.

Bemærk, at vi sender digital post til mit.dk. Hvis jeres barn er over 15 år sendes digital post til barnets mit.dk.

BEMÆRK - visiterende samtaler til KLINIK FOR SPISEFORSTYRRELSER samt SPISEFORLØB gennemføres i øjeblikket alene i Odense og på Frederiksberg.

Drag and drop files here or Browse

Lad os høre fra dig

Vores kompetente medarbejdere sidder klar

qxio-ios-telephone-outline

Du er også velkommen til at ringe direkte til Patientservice