Medarbejdere hos Hejmdal i Odense
Tekst er på vej...
Lægefaglig direktør
Jeg er uddannet læge ved Syddansk Universitet Odense i 2008 samt speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri i 2015. Endvidere er jeg uddannet kommunikationsunderviser ved Lægeforeningen.
Jeg har arbejdet ambulant med udredning og behandling af ADHD, autisme og spiseforstyrrelser. Siden 2016 har jeg arbejdet i et døgnafsnit med udredning og behandling af alvorlige psykiske lidelse som skizofreni, bipolar lidelse, depression og spiseforstyrrelser.
Jeg er phd studerende ved Syddansk Universitet Odense på halv tid. I mit projekt undersøger jeg konsekvenserne af at børn via kosten udsættes for sprøjtemidler i fostertilværelsen, og om dette øger risikoen for symptomer på ADHD og/eller autisme. I mit projekt samarbejder jeg med en amerikansk professor fra Columbia University, New York.
Jeg ser det som et privilegium at samarbejde med børn, unge og deres familier og jeg værdsætter højt det tværfaglige kollegiale samarbejde. Jeg har særligt fokus den gode samtale og betydningen heraf for udbytterige forløb for børnene, de unge og deres familier. Alt sammen med formålet at sikre tidlig opsporing, indsats, mental sundhed og trivsel.
Klinikchef
Jeg er uddannet læge ved Syddansk Universitet i 2011, og har over 10 års klinisk erfaring fra både døgn-, ambulant-og kommunalt regi. Min erfaring spænder bredt inden for voksenpsykiatrien, især hvad angår angst, depression, bipolar sygdom, ældrepsykiatri, akut psykiatri, personlighedsforstyrrelser, PTSD/belastningsreaktioner, samt addiktiv psykiatri og dobbeltdiagnoser (inkl. ADHD).
I mødet med patienten vægter jeg nærvær, systematik, professionalisme, grundighed, en etisk forsvarlig praksis og ikke mindst at opbygge og værne om læge-patient-relationen igennem en anerkendende og tryghedsskabende tilgang.
I mit arbejde som klinikchef arbejder jeg for at udvikle Danmarks bedste arbejdsplads. På den måde bliver vi ved at tiltrække og fastholde, det bedste personale, som hver dag møder vores patienter med energi og hjælpelyst.
Tekst er på vej...
Tekst er på vej...
Tekst er på vej...
Tekst er på vej...
Tekst er på vej...
Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet.
I min stilling ved Hejmdal Privathospital varetager jeg udredning og behandling af både børn og unge voksne på tværs af psykopatologiske problemstillinger. På den måde kan jeg få lov at følge mine forløb til dørs – nogle gange helt fra den indledende samtale til et afsluttet psykoterapeutisk forløb.
Jeg har altid haft en faglig interesse i psykiatri og har erfaring fra den offentlige børne- og ungdomspsykiatri såvel som Distriktspsykiatrien, hvor jeg bl.a. har arbejdet i et specialistteam for patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Uanset hvilke udfordringer der er på spil, er det vigtig for mig skabe et trygt rum med plads til sårbarhed og samtidig styrke individets følelse af kontrol i eget liv.
På Hejmdal har jeg fundet et kollegialt fællesskab, der vægter det grundige og tværfaglige arbejde meget højt. Som præautoriseret psykolog oplever jeg en stor tryghed i den omhyggelighed, der udvises, og at der er god plads til, at den enkelte medarbejder kan udfolde sine særlige kompetencer.
Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet. Mit interesseområde spænder bredt fra udviklings- og pædagogisk teori til klinisk psykologi, hvilket jeg finder til stor gavn i mit arbejde på Hejmdal Privathospital.
Jeg har en bred erfaring med psykologisk udredning og tests, og så tilbyder jeg desuden psykoterapeutisk behandling til børn og unge med psykiske udfordringer.
Jeg lægger stor værdi i at være samvittighedsfuld og imødekommende, og jeg mener, det vigtigste er at møde barnet eller den unge i øjenhøjde med åbenhed og interesse.
I vil kunne møde mig på hospitalet i Odense hele ugen.
Jeg er uddannet fra UCL Odense med en bachelor i sygepleje, og har sidenhen specialiseret mig inden for psykiatri, med en uddannelse som psykiatrisk specialsygeplejerske.
Jeg har, siden 2004, haft min daglige gang på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, Odense, hvor jeg, gennem årene, har beskæftiget mig med bl.a. døgnbehandling fra et miljøterapeutisk og systemisk perspektiv, skizofreni og psykoser, retspsykiatri og rusmiddelmisbrug.
De sidste mange år har jeg beskæftiget mig med forskning inden for det psykiatriske speciale, og sideløbende arbejdet klinisk ved Region Syddanmarks Kompetencecenter for ADHD, med behandling af både børn og voksne i komplicerede forløb.
Efter 18 år på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, kom jeg til Hejmdal Privathospital i sensommeren 2022, hvor jeg beskæftiger mig med både børn, unge og voksne, og både udredning og behandling inden for både det affektive- og neuropsykiatriske felt. Endvidere er jeg facilitator på gruppeforløb for voksne, samt fagspecialist på forældregruppeforløb.
Jeg er meget ydmyg overfor at møde patienter og familier i en sårbar situation, og sætter en ære i at se alle som unikke personer med individuelle behov og ønsker.
Jeg motiveres af de store forandringer vi skaber; patienter, familier og fagpersoner i samarbejde
Tekst er på vej...