Frederik David Bjerre Andersen

Psykolog

Jeg er uddannet fra psykologi på Københavns Universitet (med gæstestudier fra Queen’s University Belfast og University of British Columbia). I løbet af min uddannelse har jeg specialiseret mig inden for klinisk psykologi på unge-voksenområdet. I forbindelse med tidligere ansættelser har jeg erfaring fra behandlingstilbud med unge og voksne i pædagogisk regi samt psykoterapeutisk erfaring fra Psykiatrisk Center Ballerup.

På Hejmdal varetager jeg psykoterapeutiske forløb samt udredning inden for særligt følgende kliniske områder: depression, angst, PTSD/traumer, sorg og udviklings- og opmærksomhedsforstyrrelse.

Som terapeut ligger det mig på sinde at du føler dig mødt på en måde, hvor du er eksperten i dit eget liv. Derfor vægter jeg åbenhed og nysgerrighed i min terapeutiske tilgang. Jeg varetager både kortere og længere psykoterapeutiske forløb alt efter behovet og rammen for den enkelte. I mine terapiforløb arbejdes der primært med afsæt i KAT (kognitiv adfærdsterapi) og ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Dette suppleret med systemisk/narrativ terapi.”