Hejmdal - Frederikke Piil

Frederikke Piil

Psykolog, cand.psych. aut.

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2019, og har siden da arbejdet med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, og blev ansat på Hejmdal i 2020.

Jeg startede ud i børne- og ungdomspsykiatrien i Odense, hvor jeg beskæftigede mig med testning, psykoedukation og udredende forløb, samt behandlende gruppeforløb.

Dernæst har jeg arbejdet med sjælesorg på onkologisk/palliativ afdeling i Roskilde/Næstved, hvor jeg har støttet både pårørende og patient igennem terminale forløb. I tråd med dette, har jeg indtil for nyligt arbejdet frivilligt i Netværk for Selvmordsramte, hvor jeg afholdt grupper for folk, der har mistet pårørende til selvmord. Jeg har derfor et stort fokus på pårørende og deres trivsel, når nogen de elsker går igennem eksistenskriser.

Jeg har udgivet en artikel inden for kognitiv neurovidenskab, med fokus på mindfulness som et stressreducerende redskab, og har igennem dette forløb gjort mig bekendt med forskellige former for meditation og afspænding. Herudover har jeg modtaget og undervist i kurser om kognitiv terapi og kognitiv smertehåndtering.

Nyligst kommer jeg fra Behandlingsskolerne. Børnene herfra er som regel kendetegnet ved dobbeltdiagnoser og et stort skærmningsbehov. Jeg har derfra førstehåndserfaring med hverdagen for tungt belastede børn og deres familier.

Jeg tror på, at alle har ret til et værdigt og selvstændigt liv, men at det for mange kræver en grundig udredning, der kan sætte fokus på de barrierer der skal håndteres, for at skabe en sund udvikling.

Jeg sætter pris på høj faglighed og kontinuerlig kompetenceudvikling. Derfor modtager jeg løbende supervision, relevante kurser og holder mig fagligt opdateret på evidensen indenfor psykologi.