Iben Regitze Schmidt

Sygeplejerske

Jeg har gennem de seneste 5 år arbejdet i Region Hovedstadens Psykiatriske Akutmodtagelse. Igennem mine år i Akutpsykiatrien, har jeg mødt mange menneske med mange forskelligartede behov. Mennesker med akutte kriser, menneske med behov for rådgivning og mennesker med behov for indlæggelse. For to år siden videreuddannede jeg mig og tog en Diplomuddannelse som Akut og behandlersygeplejerske, hvilket betyder at jeg har indgående erfaring med både somatiske og psykiatriske problemstillinger.

I mit daglige arbejde, arbejder jeg meget holistisk, hvilket betyder, at du vil opleve at jeg bruger mig selv som menneske sammen med mine kliniske erfaringer. Mit ønske er, at møde dig menneske til menneske, at vi sammen opnår en fortrolighed og en behandling der gør det trygt, rart og meningsgivende at gå i et forløb hos Hejmdal.

Jeg er desuden uddannet inden for Kognitiv adfærdsterapi og arbejder metodisk med forskellige strukturer inden for rammerne af den Kognitive Diamant. Sammen finder vi ud af, hvad der giver bedste mening for lige pæcis dit temperament og vigtigst er det, at vores samtaler er meningsfulde og opbyggende for dig.