Hejmdal - Jahangeer Sakhi

Jahangeer Sakhi

Autoriseret Psykolog, cand.psych. aut
(PhD)

Jeg er uddannet cand.psych. fra West London Universitet i 2010 og gennemførte min PhD på Surrey Universitet i 2015, med speciale i voksen psykoterapi. Jeg er autoriseret gennem European Federation of Psychologists’ Associations (EuroPsy) og BPS, og godkendt af Dansk Psykolognævn.

Jeg har specialiseret mig inden for kognitiv adfærdsterapi (KAT), og har flere års erfaring inden for psykiatrien og mange behandlingsinstitutioner både i Danmark og Storbritannien.

Som psykolog med speciale i psykoterapi, har jeg regelmæssigt arbejdet med patienter med Posttraumatisk Belastningsreaktion (PTSD), Personlighedsforstyrrelse, OCD, angst, depression og aggression. Jeg arbejder primært ud fra kognitive og mentaliserings baseret tilgange. Det betyder, at jeg integrerer traditionelle tanke forandringsorienterede strategier fra KAT, med mentaliserings baseret tilgange. Endvidere er udlært i traume-fokuseret kognitiv adfærdsterapi fra Oxford Universitet, som er en evidensbaseret behandlings metode mod PTSD. Jeg sætter pris på høj faglighed, og kontinuerlig udvikling af mine behandlingsmetoder som psykolog. Derfor deltager jeg ofte i kurser, og modtager regelmæssig supervision.

På Hejmdal, hvor jeg er startet i 2019, tilbyder jeg psykologiske samtaleforløb, undersøgelser, psykoedukation og vejledning af voksne, unge og deres familier.