Kaja Sabanathan Holmsberg

Autoriseret psykolog

Jeg har læst min bachelor i psykologi i London og blev færdig udannet som Cand. Psych fra Århus Universitet i 2013. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet i 2016.

Jeg har flere års erfaring fra PPR i Københavns Kommune og har hovedsageligt beskæftiget mig med udredning og behandling af børn og unge. Jeg har stor viden indenfor den systemiske og løsningsorienterende tilgang til at arbejde med de voksne omkring barnet og den unge for at sikre deres udvikling og trivsel.

Derudover har jeg erfaring med at udrede og behandle traumatiserede børn og familier, der har en flygtningebaggrund. Jeg har i mit virke i Røde Kors Asyl undervist om trauma samt afholdt flere forældregrupper baseret på mentaliserende tilgang.

Jeg har en efteruddannelse i mentaliseringsbaseret terapi samt EMDR, som er traumebehandling af børn og unge.

På Hejmdal laver jeg udredning af børn/unge, afholder psykoedukation med forældre og børn/unge samt behandler for forskellige vanskeligheder som angst, OCD, depression osv.

Jeg anvender flere metoder i min behandling og tilrettelægger behandlingen efter barnet og den unges behov. Herunder kognitivt, systemisk, psykodynamisk og psykoterapeutisk og ikke mindst mentaliserings baseret.

Jeg vil gerne gøre en forskel for børn og unge med vanskeligheder og sikre, at de bliver forstået og mødt i forhold til de udfordringer, de har i deres omgivelser. Jeg vægter at skabe et trygt rum med høj faglighed for de børn/unge samt forældre, jeg møder.