Hejmdal - Kristine Rahbek Rasmussen

Kristine Rahbek Rasmussen

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra sygeplejerskeuddannelsen i Hjørring i 2020. Jeg har arbejdet to år på en lukket psykiatrisk sengeafdeling, hvor jeg har beskæftiget mig med patienter over 18 år med forskellige diagnoser, herunder særligt depression, psykose, misbrug, ADHD og bipolarlidelse. Derudover har jeg arbejdet to år på en børn- og unge psykiatrisk sengeafdeling, hvor børn og unge, primært mellem 12-17 år, er indlagte i behandlings- og udredningsforløb, oftest med spiseforstyrrelse, autisme, OCD og angst.
Derunder har jeg arbejdet med psykiatrisk sygepleje, og har særligt kompetencer indenfor b.la. medicin, miljøterapi, relationsdannelse, og situationsbestemt kommunikation, hvilket alle er væsentlige elementer i mødet med patienten, deres pårørende, og ikke mindst for en god og effektiv behandling. Det er vigtigt for mig at bidrage til et godt behandlingsforløb, så patienten føler sig rolig i det, og klar til at etablere en tryg hverdag bagefter.

Som sygeplejerske vægter jeg relationsdannelsen højt, og jeg tror på, at en tryg og tillidsfuld relation til patienten og deres familie, er et meget vigtigt element til et behandlingsforløb, hvor patienten kan føle sig set, og deres behov hørt.