Hejmdal - Martine Isabel Boyle

Martine Isabel Boyle

Speciallæge

Jeg er uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri fra Københavns Universitet og har arbejdet i børne- og ungdomspsykiatrien siden 2016. Jeg har arbejdet med alle aldersgrupper fra spædbørn til voksne.

Derudover har jeg forsket i genetiske årsager til udviklingshæmning ved visse syndromer herunder Cornelia de Lange Syndrom. 

Jeg har en bred børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring både fra ambulant regi og fra dag- og døgnafsnit. Jeg har arbejdet indgående med udredning af ADHD, autisme, angst, belastningsreaktioner, depression, OCD, psykose, personlighedsforstyrrelser og spiseforstyrrelser.

Terapeutisk arbejder jeg med kognitiv terapi og dialektisk adfærdsterapi som jeg har efteruddannet mig indenfor.

Gennem de seneste par år har jeg arbejdet specifikt med børn og unge, som kæmper med selvmordstanker og selvskade i Klinik for Selvmordsforebyggelse, hvor fokus for arbejdet har været både forebyggende og behandlende.

Her har jeg arbejdet intenst med dialektisk adfærdsterapi til unge med alvorlige følelsesreguleringsproblematikker og selvmordsadfærd både i form af individuelle forløb og i gruppeforløb.

Min terapeutiske erfaring er således forankret i evidensbaserede metoder.

Jeg ved at det er en tillidssag at opsøge udredning og behandling for psykiske problematikker. Det er derfor vigtigt for mig at møde den enkelte med en respektfuld og lyttende tilgang, så der skabes et trygt miljø hvor vi sammen finder ud af hvad der er svært.

Når et barn eller en ung ikke trives, påvirker det hele familien. Derfor inddrager jeg hyppigt forældrene, når jeg arbejder med børn og unge, så vi i fællesskab kan finde frem til mulige belastninger, strategier og løsninger.