Michelle Hansen

Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet.

I min stilling ved Hejmdal Privathospital varetager jeg udredning og behandling af både børn og unge voksne på tværs af psykopatologiske problemstillinger. På den måde kan jeg få lov at følge mine forløb til dørs – nogle gange helt fra den indledende samtale til et afsluttet psykoterapeutisk forløb.

Jeg har altid haft en faglig interesse i psykiatri og har erfaring fra den offentlige børne- og ungdomspsykiatri såvel som Distriktspsykiatrien, hvor jeg bl.a. har arbejdet i et specialistteam for patienter med bipolar affektiv sindslidelse.

Uanset hvilke udfordringer der er på spil, er det vigtig for mig skabe et trygt rum med plads til sårbarhed og samtidig styrke individets følelse af kontrol i eget liv.

På Hejmdal har jeg fundet et kollegialt fællesskab, der vægter det grundige og tværfaglige arbejde meget højt. Som præautoriseret psykolog oplever jeg en stor tryghed i den omhyggelighed, der udvises, og at der er god plads til, at den enkelte medarbejder kan udfolde sine særlige kompetencer.