Hejmdal - Ida Sofie Gildberg Klareskov

Nora Svensen

Psykolog

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 2020, og er siden autoriseret ved Helsedirektoratet i Norge fra 2022.

Efter endt studie har jeg arbejdet tre år i Norge indenfor offentlig psykiatri hvor jeg har erfaring med udredning og psykoterapeutisk behandling af en række psykiske lidelser hos børn, unge og voksne. Jeg har også erfaring med opfølgning af pårørende, forældrevejledning samt netværkssamarbejde med det kommunale hjælpeapparat. 

På Hejmdal varetager jeg både psykiatriske udrednings- og behandlingsopgaver for børn og unge, herunder tilstande som angst, depression, tilpasningsreaktioner, PTSD og neuroudviklingsforstyrrelser.

Min psykoterapeutiske tilgang er integrativ, hvilket betyder at jeg kombinerer forskellige terapeutiske værktøjer og tilgange, der er tilpasset den enkeltes behov og problemstilling. For eksempel kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, psykodynamisk terapi samt emotionsfokuseret terapi. Endvidere er jeg videreuddannet i traume-fokuseret kognitiv adfærdsterapi, som er en evidensbaseret behandlingsmetode for PTSD og tilpasningsreaktioner.

I mødet med barnet og deres pårørende lægger jeg vægt på at skabe åbenhed, tillid og et godt samarbejde. Jeg er optaget af at tilrettelægge tidlig indsats og behandling, samt at mobilisere barnets ressourcer og netværk, der samlet øger livskvalitet, trivsel og funktion.

 

Jeg vægter høj faglighed i mit virke, og er optaget af kontinuerlig udvikling af min profession. Derfor deltager jeg på kurser, og modtager regelmæssig supervision.

Jeg taler dansk, norsk og engelsk.