hejmdal - Pia Søberg Lund

Pia Søberg Lund

Diætist

Jeg er autoriseret klinisk diætist, og har siden 2016 arbejdet med spiseforstyrrelser som speciale. Jeg har ydet diætetisk behandling af alle grader og former for spiseforstyrrelser.

Jeg brænder for netop det speciale, da det berører både det somatiske, psykologiske samt kræver et godt relationsarbejde, som behandler. Det er noget, der er vigtigt for mig i mit arbejde – at bruge tid og energi på at skabe et trygt rum, der giver mulighed for, at spiseforstyrrelsen kan blive udfoldet og udfordret.

Inden jeg startede i Hejmdal, har jeg været ansat i Region Hovedstaden på døgnafsnit for komplekse og svære grader af spiseforstyrrelser. Dernæst været med til at starte et nyt dagafsnit op i Region Sjælland for børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser og sidst har jeg siddet i privat regi med BED-grupper og haft udkørende funktion, og ydet spisestøtte i patienters hjem, skole eller hvor der var behov for det.

Jeg har erfaring med familiebaseret terapi (FBT), narrativ kostvejledning, måltidsstøtte, miljøterapeutisk arbejde, psykoedukation samt alt diætetisk arbejde som ernæringsterapi, udarbejdelse af kostplaner, eksponeringsøvelser, optrapning ift. vægtøgning og reefeeding mm.

Jeg tilbyder individuelle ernæringsterapiforløb til behandling af spiseforstyrrelser – og jeg glæder mig meget til at møde dig.