Rikke Engelbrecht

Udviklingsdirektør

Erhvervspsykolog & Specialist i klinisk børneneuropsykologi
Jeg brænder for at hjælpe flest muligt, bedst muligt! 

Udvikling og innovation i arbejdet med mental sundhed og behandling af mentale lidelser optager mig, i mit virke som udviklingsdirektør og klinikchef på Hejmdal privathospital.
Jeg er opsat på at Hejmdal bliver landets flagskib indenfor psykiatri og psykologisk udredning og behandling, fordi vi kan bidrage med kvalitet og medmenneskelighed og fordi vi kontinuerligt vil gøre os umage for at hjælpe på bedst mulig vis.
Det betyder også, at jeg er åben for og interesseret i nye vinkler på udredning og behandling og på samarbejde med mennesker, virksomheder og organisationer der tager mental sundhed alvorligt og vil være med til at gøre en reel forskel for menneskers mentale trivsel. 

Det ligger mig derfor også på sinde at afstigmatisere psykiatri. At gøre højt kvalificeret faglig viden tilgængelig for alle og at sikre rette hjælp til rette tid.

Jeg er uddannet psykolog i 2004. I 2006 blev jeg autoriseret af Psykolognævnet, og i 2013 blev jeg specialist i klinisk børneneuropsykologi. Siden har jeg taget en videreuddannelse indenfor erhvervspsykologi. Jeg har været klinikchef på Hejmdal siden 2015 og direktør siden 2018.

Blandt mine særlige interesser og kompetenceområder er:
  • Udvikling og innovation i sundhedsvæsenet
  • Mental sundhed og trivsel 
  • Organisation og ledelse 
  • Neuropsykologiske og personlighedspsykologiske undersøgelser.