Hejmdal - Sarah Rosenthal Ødegaard

Sarah Rosenthal Ødegaard

Sygeplejerske

Jeg hedder Sarah og er uddannet sygeplejerske fra Professionshøjskolen Metropol i 2016.

Jeg har siden da arbejdet først to år i somatisk regi på almen medicinsk afdeling samt onkologisk afdeling hvor jeg foruden den medicinske sygepleje også har beskæftiget mig med den sorg og krise, der kan opstå hos den kræftsyge og dennes pårørende.

Herefter har jeg arbejdet fire år i psykiatrisk akutmodtagelse samt på psykiatrisk intensiv afsnit for voksne over 18 år. Her har jeg stiftet bekendskab med et bredt udsnit af patienter med vidt forskellige behov.

I 2019 blev jeg uddannet i at behandle med elektrochock-terapi (ECT), samt uddannet som klinisk vejleder (Den Sundhedsfaglige Diplomuddannelse i København).

Siden da har jeg i høj grad beskæftiget mig med studerende i psykiatriske akutmodtagelse, samt formidling af viden om psykiatriske lidelser, behandlingsmetoder mm.

Jeg har en rolig og empatisk tilgang til patienter og pårørende, og gør en dyd ud af at skabe gode relationer med henblik på godt samarbejde, tryghed og samhørighed.

For mig er det vigtigt, at levere den pleje som netop du har brug for, og derfor er det tætte samarbejde og åbenhed om udfordringer fundamentet i min tilgang til enhver opgave.