Hejmdal - Anne Arani Hove

Sarah Vase

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra University College Nordjylland, Aalborg, hvor jeg blev færdiguddannet i 2021. Efter min uddannelse har jeg arbejdet i regionspsykiatrien med fokus på pleje og behandling af indlagte børn og unge i alderen 12-18 år. Herigennem har jeg opnået betydelig erfaring med at håndtere udfordringer forbundet med ADHD, autisme og ikke mindst spiseforstyrrelser, som også har været et særligt ansvarsområde. Derudover har jeg også (mere begrænset) erfaring inden for pleje af voksne, herunder retspsykiatriske patienter, især inden for områderne skizofreni og misbrugslidelser.

Udover min generelle erfaring inden for psykiatrien har jeg også gennemført en uddannelse som instruktør inden for deeskalering og forebyggelse af tvang i psykiatrien gennem Region Nordjylland. Denne uddannelse har givet mig specifikke kompetencer til at håndtere konfliktsituationer og bidrage til at skabe en tryg og sikker atmosfære for mine patienter.

Min tilgang som sygeplejerske er grundig, omsorgsfuld og lydhør. Jeg tror på vigtigheden af at være til stede både fysisk og følelsesmæssigt for mine patienter og deres pårørende. Ved at lyte opmærksomt og skabe en atmosfære præget af respekt, tillid og et strejf af humor kan jeg skabe et rum, hvor mine patienter føler sig hørt og set. Jeg er ikke bange for at tage udfordringer op og jeg er altid ivrig etier at lære, udvikle og dygtiggøre mig yderligere.