Hejmdal - Tine Broholm Eismark

Tine Broholm Eismark

Klinikchef og Psykolog

Tid til den enkelte, ordentlighed og faglighed er værdier som jeg sætter højt i behandling og udredning.

I mit virke som klinikchef på Hejmdal er det vigtigt for mig, at der kontinuerligt arbejdes med den faglige udvikling, og at vi bidrager til hele tiden at forbedre og skabe øget kvalitet i behandlingen den enkelte. Dette ved at have fokus på den enkeltes behov, at være opdateret på den nyeste viden og samarbejde om at skabe de bedste rammer for behandlingen.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og senere autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har efter dette videreuddannet mig som specialpsykolog i psykiatri og er også specialist i psykoterapi.

Som psykolog arbejder jeg med psykiske problemstillinger ud fra den kognitive tilgang. Jeg har længerevarende terapeutiske efteruddannelser indenfor Kognitiv adfærdsterapi, Dialektisk adfærdsterapi og Psykoseterapi. Jeg har erfaring fra privat praksis, kriminalforsorgen, frivillige organisationer samt børne- og voksenpsykiatri og har arbejdet med udredning og behandling af de fleste klientgrupper, både ambulant og på sengeafsnit. Derudover har jeg gennem hele mit arbejdsliv engageret mig i udviklingsprojekter, undervisning og supervisionsopgaver, bl.a. med fokus på at skabe flere terapeutiske tilbud i psykiatrien.